Baśka_28
Fanka BB :)
Witam.Ja niedawno wstałam włączyłam czajnik na kawkę,moje chłopaki jeszcze śpią.Sariska teraz doczytałam o tej dziewczynie pachnącą fajkami jak byłaś u lekarza współczuję no ale co Wy na to jak niektóre nie tylko palą ale też pija

Człowiek dbał o siebie starał się jak najlepiej(A I TAK ZŁE SIĘSKOŃCZYŁO)a taka to bez niczego jak nie pije to pali
Kroma ja jak byłam ostatnio na wizycie u ginka po tym jak straciłam dzidzię to przyszła laska w ciąży w pogiętych,poplamionych ciuchach,ręce brudne o paznokciach nawet nie wspominam,włosy rozczochrane i nawet z piórkiem w nich
i ona z takim tekstem do wszystkich babek w poczekalni że ma czwórkę dzieci i nie miała czasu się uczesać 
ja to nie wiem bo ja nawet w domu tak nie chodzę a co dopiero gdzieś wyjść do ludzi,na takie rzeczy podstawowe znajdę zawsze chwilkę
Ika widzisz poczytałam niedawno.. ja Kamilka też zatrudniam do odkurzania dywanu zresztą on to lubi i sam bierze co rano i odkurza i nawet szmatką kurze przetrze ale jak idę pranie na strych wieszać to idę wtedy jak on śpi albo jak intensywnie się bawi z kuzynostwem ale jak jest ciepło to wieszam na podwórku sobie.