reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

My dzis Danii kibicujemy;-):-D:tak:- też bialo- czerwoni, nie?;-):-D
wiem, ze Niemcy, to Niemcy, ale cóz....jak trza to trza;-).
A co do ubrań, samochodów itp., to podobne podejscie- ma być wygodnie i praktycznie.Pragmatyczna nacja, ot, co:tak:.Ja dzis szlam do pracy w różowych gumowych "cloggsach" , bo stwierdzilam, ze bez sensu brac buty i te na zmianę.Myslicie, ze źle sie czulam przez to?ani trochę:))))- ja widze, jak tu dziewczyny chodzą- ma byc wygodnie.Może w dużym mieście na jakieś wyjście, to sie ubiora, ale tak to legginsy, jakies trampki albo te 'cloggsy",, jakis t-shirt albo bluza i już.
to samo wczoraj na tej imprezce bylo- wszystkie normalnie ubrane, jakies dżinsy, bluzka, koniec.U nas na firmową imprezę to każda wyciągnęlaby z szafy co tam ma najlepszego, by koleżankom oko zbielało. Tu- luz:)))).

reklama
ja z sympatii byłam za Holandią ale niestety nie poszło im za dobrze. Teraz jestem na rozdrożu ;-)
tak więc dziś ściskam kciuki za Danie, Happy :* Wioli Hiszpania mówisz? hmm... ciekawa opcja :-)

Ja dziś nikomu nie kibicuję, bo po prostu nie mam na to ochoty.
Oliwia już śpi, dziś niewiele zjadła ale gorączka spadła po południu i mam nadzieję że już nie wróci.
Winko schłodzone sączę i w między czasie gotuję wywar na zupkę na jutro, bo w lodówce niewiele na obiad a córcia coś zjeść musi. Choć biorąc pod uwagę jej dwudniowe jedzenie/niejedzenie to sama chyba tą zupę zjem ;-) Wybaczcie mi, jeśli dziś nie nadrobię wczorajszych zaległości ale cały czas mam głowę zaprzątniętą różnymi ważnymi kwestiami i ciężko mi skupić ale postaram się być na bieżąco.
Tylko chciałam życzyć dużo zdrówka wszystkim chorującym dzieciaczkom i ich rodzicom.

no to Was nie zdziwię jak napiszę, że ja za GERMANAMI żem :cool::laugh2::ninja2::confused:
KANIU :*

[edit]

no i polski german strzelił GOOOLA! Podolski ♥♥♥ :-p

[edit 2]

1:1 :crazy:

Ostatnia edycja:
Hej,
A ja przygotowuję lekcje, oglądam mecz, surfuje po necie i popijam piwo. Normalnie robot wielofunkcyjny:p Byliśmy dziś na szybkich zakupach i kupiłam Hance dwie pary bucików, które mają jej posłużyć jako kapcie i dwie czapki,a sobie dwie pary spodni. Dziś rano zrobiłam zamówienie w sklepie internetowym Top Secret, bo była noc zakupów i 50% taniej. Mam nadzieję, że ciuchy będą pasować. Jeszcze mam zamiar sandały jakieś zakupić. W galerii handlowej moje nieśmiałe dziecko zmienia się w lwa. Biega i piszczy jak szalona, a ma przy tym wielką radochę. Mąż mnie wkurzał, bo się denerwował i cały czas próbował ją uspokajać, wręcz jej groził, a ja uważam, że to dobrze, że przynajmniej w galerii czuje się swobodnie i strach ją opuszcza. Normalnie jakaś mała galerianka...
Co do meczów, to ja jak Alicja kibicuję od zawsze Holandii, ale nic z tego tym razem nie będzie...:no: W drugim spotkaniu to mnie jest wszystko jedno. Skandynawom zawsze kibicuję, ale reprezentacja Niemców też mi nie przeszkadza:)
Kania, mam nadzieję, że Oliwka wstanie jutro bez gorączki.

Dawidowe, a ja kiedyś chciałam studiować holenderski właśnie ze względu na moją miłość do tej reprezentacji sprzed lat... Miałam pomarańczową koszulkę i plakaty w pokoju:p
Ja z kolei nigdy za Anglią nie przepadałam...
Wioli, z tą Hiszpanią, to mogłabyś mojemu bratu rękę podać. Dla niego od zawsze jest tylko reprezentacja Hiszpanii. Choć nie, kiedy był mały, to kibicował zawsze drużynie, która grała w białych koszulkach :p

Ostatnia edycja:
a mi i Holadnia i Anglia są egal ;-) w sumie to jedyna reprezentacja, która kiedyśtam poza germanami na mnie wrażenie wywierała, to była Portugalia (ale wtedy byłam młoda, głupia i podobał mi cię C.Ronaldo :szok::-D)

reklama
Makuc, że tak powiem Ronaldo to pikuś. Ja za czasów największej głupoty przepadałam za Fabio Cannavaro... Normalnie wstyd się przyznać...:zawstydzona/y:

Do góry