Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha. Macie wspólne mieszkanie? Wkrecila Cię ladnieAle mnie przed chwila tesciowa wkur.... Byli z tesciem na spacerze i jakis kundel sie do nich przyczepil. Przyszla i mówi ze wzięli go bo taki biedny[emoji33]no kur... Ja sie boje psów, moje dziecko też, a ona mi jakaś znajdę przyprowadza. A sasiadka ma male, sliczne labradory to nie chcieli...A takiego malego bym wzięła i sama wychowala to bym sie nie bała. Taką jej akcje zrobilam, wydarlam się a ona, ze chcuala moją reakcje zobaczyc i wcale go nie zabrali. No super[emoji33] a juz mialam go isc wygonic. Moze pomyslicie ze jestem wredota, ale juz na kota sie zgodzilam to im starczy.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
To domowej roboty zapiekanka ;-)
Nie żadne kupne nie wiadomo co :-) hihi ;-) druga połowę polbagietki miałam z pomidorem na górze, ale jakoś nie grał mi zimny pomidor z lodówki z gorącą reszta :-)
Widzę Kik i Hm, śliczne rzeczyPrzedstawiam Wam Adasia
![]()
A to zakupy dla niego
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
no glupia wkurzac kobietę w ciazy za,,ic to maloAle mnie przed chwila tesciowa wkur.... Byli z tesciem na spacerze i jakis kundel sie do nich przyczepil. Przyszla i mówi ze wzięli go bo taki biednyno kur... Ja sie boje psów, moje dziecko też, a ona mi jakaś znajdę przyprowadza. A sasiadka ma male, sliczne labradory to nie chcieli...A takiego malego bym wzięła i sama wychowala to bym sie nie bała. Taką jej akcje zrobilam, wydarlam się a ona, ze chcuala moją reakcje zobaczyc i wcale go nie zabrali. No super
a juz mialam go isc wygonic. Moze pomyslicie ze jestem wredota, ale juz na kota sie zgodzilam to im starczy.![]()
Oni mieszkają na parterze, a my pietro i poddasze[emoji6] dobrze ze mamy wszystko osobno, nawet furtki[emoji2]tak sie wscieklam i od razu mowie jej, ze zaraz ide i ogrodzenie na 10metrow postawie na srodku podworka zeby mi ten pies nie przylazil. A ta mi mówi, ze jednak nie wzieli....no normalnie masakra[emoji33]Haha. Macie wspólne mieszkanie? Wkrecila Cię ladnie
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
No i potem przylazi i sie pyta czy mnie bardzo zdenerwowala...to jej powiedzialam(choc to chyba za mało powiedziane[emoji2]), ze baaaaaardzo[emoji2]no glupia wkurzac kobietę w ciazy za,,ic to malo
Anja myślę, że rozumiem o czym mówisz ;-)
Jak jest źle, to niedobrze, ale.jak jest za dobrze, to też niedobrze :-) haha ;-) to ja już wolę ta moja teściowa, która ciągle bałagani i nigdy nic złego nie powie :-) dla mojej to tylko sady się liczą. Porządek w domu nie jest wcale ważny, nieważne ze mogą przyjechać goście bez zapowiedzi a tu wszędzie syf. Ważne, żeby w polu bylo zrobione :-) ale chyba Twoja jest jeszcze gorsza
Takie zaglaskiwanie musi być bardzo wkurzajace. Razem mieszkacie??