karolla89
Zaciekawiona BB
To chyba jest tak, że im więcej musisz ogarnąć, tym lepiej się organizujesz 
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dasia, daj znać jak było. Ja mam wizytę wieczorem i choć do tej pory to pomnie spływało, nie umiałam zasnąć w nocy. Boję się, że moja gin ( a zna mnie 20 lat) powie, że mnie porąbało. Kobitka to świetny lekarz, ale mega bezpośrednia i impulsywna jest.Siedzę w poczekalni u gin i tupię nogami, z ciekawości, przerażenia... [emoji32]
Witam nowe koleżanki [emoji4]
![]()
![]()
![]()
To chyba jest tak, że im więcej musisz ogarnąć, tym lepiej się organizujesz

Jestem po wizycie [emoji16] Pęcherzyk 5mm Ale słaby aparat więc mało co było widać... Za godzinę będę miała jeszcze wynik kontrolnego hcg [emoji16] Na kolejne usg wybiorę się już prywatnie za jakieś 2 tygodnie... Jak wytrzymam [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Siedzę w poczekalni u gin i tupię nogami, z ciekawości, przerażenia... [emoji32]
Witam nowe koleżanki [emoji4]
![]()
![]()
![]()
Nie brałam fotki bo naprawdę marna jakość... Ale następnym już napewno się pochwalę [emoji16]Właśnie taka mam nadzieję,ale jednak lekko mnie przeraża to wszystko,tym bardziej różnica 2,5 roku między mlodszymi...
Super,że wszystko ok. Dasz radę wrzucić fotkę?
Daj znać,na pewno będzie dobrze.
Jak się czujesz?Jutro mają sprawdzić przyrost bety brzuch mnie pobolewa jak sie podcieram to mam plamienia.Daja cyklonamine jak dobrze pisze i duphaston.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom