reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak dobrze zacząć weekend, chociaż i on będzie pracowity bo syn skończył w środę 10 lat i robię mu małą imprezkę.
Dzisiaj ten jajnik już mnie tak nie boli, jest wyczuwalny ale może dlatego, że ciągle myślę o nim. Czytałam, że przy ciąży pozamacicznej ból nie ustępuje tylko narasta więc po cichu cieszę się z tego.
Wczoraj z siostrą policzyłyśmy, że terminy porodu mamy z różnicą 5 dniu, ale było by fajnie urodzić w tym samym dniu hehe.
Mi zawsze marzyła się 3 ale w tej sytuacji chciałabym chociaż 2 :-)

A kto dzisiaj miał wizytę??

reklama
Jak dobrze zacząć weekend, chociaż i on będzie pracowity bo syn skończył w środę 10 lat i robię mu małą imprezkę.
Dzisiaj ten jajnik już mnie tak nie boli, jest wyczuwalny ale może dlatego, że ciągle myślę o nim. Czytałam, że przy ciąży pozamacicznej ból nie ustępuje tylko narasta więc po cichu cieszę się z tego.
Wczoraj z siostrą policzyłyśmy, że terminy porodu mamy z różnicą 5 dniu, ale było by fajnie urodzić w tym samym dniu hehe.
Mi zawsze marzyła się 3 ale w tej sytuacji chciałabym chociaż 2 :-)

A kto dzisiaj miał wizytę??
Ja tez poprzednie dwie ciąże chodzilam razem z siostrą mojego męża w ciazy i dzieci tej samej płci urodzilysmy, porownywalysmy wymiary dzieciaczkow nawet raz na usg się wybralysmy razem [emoji38]
100 lat dla synka

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

ja już nie wiem jak mi mój dzienniczek liczy pisze ze 36dc a 5t1d trzymak kciuki za wizytę :) no i piękny teścik.

Dziś rano policzyłam od pierwszego pozytywnego testu zrobiłam ich wszystkich w sumie 9 - to 90 zł prawie - mężowi nie powiem :)
To mój 5 test, ale że 4 pewnie jeszcze będą :D doskonale Cię rozumiem :) mąż wie tylko o 2 :D

Kornelia mi sie marzyła czwórka ale niestety max 3 mi sie uda takze po cichu zazdroszcze :) ale oczywiscie jestem ucieszona ze udało sie drugi raz

EDIT : doczytalam ze Mialas poronienie - to czwarta ciaza a ktore dziecko ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z gory przepraszam za moją ciekawosc. A dlaczego nie mozecie mieć czwórki? To juz pewne? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj...

Z gory przepraszam za moją ciekawosc. A dlaczego nie mozecie mieć czwórki? To juz pewne? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj...

Nie ma problemu - ja mam dzieci z pierwszej prodecudury in vitro ( znamy sie z pixie dixie z watku in vitro ) pobrano mi 7 komórek powstały 4 zarodki. Przechowują je 5 lat, pierwszy skończył roczek, drugi sie mam nadzieje na dobre rozgościł, miałam jeszcze dwa i hodowali je do 6 doby i jeden przestał sie rozwijać i został mi jeszcze jeden zamrożony.
Mam czas do 2020 zeby go zabrac. Nie chce robic kolejnej procedury bo ja z tych co kazdy zarodek zabierają wiec jakby mi znowu wyszły 4 slbo wiecej nie dam rady ich wziac, Dlatrgo bede miec tyle dzieci ile sie uda z tych co mam- licze ze juz nie stracę zadnego malucha.
Smutno mi sie zrobiło jak laboratorium zadzwoniło ze jeden sie zatrzymał sle takie zycie - w naturze bym dostała okres i nawet nie wiedziała ze był.

Nie ma problemu - ja mam dzieci z pierwszej prodecudury in vitro ( znamy sie z pixie dixie z watku in vitro ) pobrano mi 7 komórek powstały 4 zarodki. Przechowują je 5 lat, pierwszy skończył roczek, drugi sie mam nadzieje na dobre rozgościł, miałam jeszcze dwa i hodowali je do 6 doby i jeden przestał sie rozwijać i został mi jeszcze jeden zamrożony.
Mam czas do 2020 zeby go zabrac. Nie chce robic kolejnej procedury bo ja z tych co kazdy zarodek zabierają wiec jakby mi znowu wyszły 4 slbo wiecej nie dam rady ich wziac, Dlatrgo bede miec tyle dzieci ile sie uda z tych co mam- licze ze juz nie stracę zadnego malucha.
Smutno mi sie zrobiło jak laboratorium zadzwoniło ze jeden sie zatrzymał sle takie zycie - w naturze bym dostała okres i nawet nie wiedziała ze był.

Aha rozumiem wlasnie tak przypuszczalam [emoji5]
Fajne że już dwa razy Wam się udało.[emoji4]
No to teraz niech te nasze dzieciaczki grzecznie rosna przez 9 miesięcy bo już wystarczy tych aniołków tam w niebie. [emoji5]

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry