reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jaka to książka?

Co do kawy to czytałam ze można jedna dziennie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To tez pd mocy kawy zalezy to chodzi o ilośc mg kofeiny - ja w poprzedniej piłam dwie trzy lury dziennie, dodam ze bez ciazy 8-10 dziennie filiżanek ( nid kubków) tera kupiłam spbie do ekspresu w ziarnach bezkofeinowa wiec skacze z radości :)

reklama
To tez pd mocy kawy zalezy to chodzi o ilośc mg kofeiny - ja w poprzedniej piłam dwie trzy lury dziennie, dodam ze bez ciazy 8-10 dziennie filiżanek ( nid kubków) tera kupiłam spbie do ekspresu w ziarnach bezkofeinowa wiec skacze z radości :)

Niezłe [emoji50] ja kawy prawie wgl nie pije :) a mój mąż uwielbia i może dobrze ze to ja jestem w ciąży bo nie wiem czy on by tak łatwo zrezygnował [emoji23]

Baslan biore 75, juz mi troche tsh spadlo. W pon. Bede dzwonic z wynikami to moze mi zmniejszy dawke. Moze za duza jest.
Zmniejszyli Ci dawke jak spadlo?
Z ta herbata z malin tonie chodzilo o ta z lisci malin czy z owocow tez?
Co to za ksiazka ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
U mnie corka ma katar nie umie smarkac i mialysmy ciezka noc - histeryzowała i płakała do północy potem 3h spalysmy ale thats it - potem roznie płacze szamoty i jesCze od 6.30 do teraz kima.
Na szczescie ma dobry humor.
Mała bidulka z niej

Baslan biore 75, juz mi troche tsh spadlo. W pon. Bede dzwonic z wynikami to moze mi zmniejszy dawke. Moze za duza jest.
Zmniejszyli Ci dawke jak spadlo?
Z ta herbata z malin tonie chodzilo o ta z lisci malin czy z owocow tez?
Co to za ksiazka ?

Hajmal mimo tego, że tsh mi spadło to moja endo utrzymała tą dawkę. Podejrzewam, że też zostaniesz przy 75 o ile Ci jeszcze nie zwiększy. Mimo wszystko Twój wynik jest jeszcze dość wysoki, no i uczucie zimna Ci nie minęło... A możesz napisać wynik ft 4 razem z normami ze swojego labo?

Zobacze, na raze spadlo ale i tak za wysokie ft4 mam 0,93 przy normie 0,7-1,48 wiec chyba dobre

Zimno czuje chwilami jak chodze jeat ok ale jak sie tylko nie ruszam to mi zimno. Dzis rano obudzilam sie z katarem wiec moze to nie tylko tarczyca.

Wydaje mi sie ze chodzi bardziej o liscie malin niz same owoce:)

Emenems a nie masz katarka do odkurzacza?moj dwulatek odkurza sobie sam,ale smarkac tez potrafi:) nauczenie go to byla komedia ale sie udalo juz dawno temu.

Ja kawy nie pije wogole,wrecz mnie odrzuca,jak i w pierwszej ciazy:D

reklama
Hajmal ft4 powinno bliżej górnej granicy normy. "Wydajność" Twojej tarczycy to niecałe 30%.
1486194868-aaaaaa.png

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry