joanna--
Fanka BB :)
Oni tam przyklejają naklejki z wynikami wiec jeśli nie miałaś to napewno będziesz miałaNo w Mutterpass nawet nie znalazłam miejsca na wpisanie wyniku toxo więc pewnie to niestandardowe tutaj.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oni tam przyklejają naklejki z wynikami wiec jeśli nie miałaś to napewno będziesz miałaNo w Mutterpass nawet nie znalazłam miejsca na wpisanie wyniku toxo więc pewnie to niestandardowe tutaj.
Hej dziewczyny,
My wózek kupiliśmy przedwczoraj.
A wczoraj czułam się źle psychicznie, nie wyszłam z domu wcale, cały dzień w pizamie i w lozku, dzisiaj czuje się podobnie
To nasz wozek:
![]()
Karex quero aluKochana Głowa do góry ! Wózek pięknyjaki to ?
No właśnie te naklejki tam mam ale nigdzie niewidze tej toxo. W stercie papierów odnośnie badań dodatkowych znalazlam coś o toxo że płatne (u tej ginekolog co jestem) musze ją za tydzień dopytać.Oni tam przyklejają naklejki z wynikami wiec jeśli nie miałaś to napewno będziesz miała![]()
Ja jestem zla, ze od razu nie mam pakietu tych badan tylko znow dwa tygodnie czekac. To mnie tyle stresu kosztuje i nerwow, ze wolalabym juz wiedziec czy mam sie zaczac leczyc czy nie... Szlam na wizyte do lekarza calkiem spokojnie a tu takie cos... Tym bardziej, ze ja na prawde bardzo przestrzegam tego co wolno a co nie wolno jesc, dbam o higiene, nie mam kontaktu z kotami. Boje sie bardzo i stad tez ta zlosc.
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
IgM wynik niejednoznaczny. Nie zlecili awidnosci teraz tylko na tej wizycie za tydzien mi zleca.A w IgM miałaś niereaktywne ? Awidność Ci zlecili ?
IgM wynik niejednoznaczny. Nie zlecili awidnosci teraz tylko na tej wizycie za tydzien mi zleca.
Ps. Witaj nowa mamo
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom