Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tak jak ja, ale serniczek sobie upiekę i w sumie sałatkę też zrobiłam. No ale to tak normalnie.Hej dziewczyny!Ja tam swiat nie obchodze, wiec gotowac nic nie musze specjalnego [emoji14] Ale zrobilam dzis taka prawdziwa ogorkowa korzystajac z wedzonych zeberek dostepnych w sklepie. Zrobiłam caly duzy garnek i... i mi sie jej odechcialo... Zjadlam chleb z maslem a maz sie bedzie meczyl z reszta [emoji14]
Milego objadania sie i leniuchowania!
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Olej babsztyle....poczekaj na boże narodzenie...wtedy to dopiero będzie jazda.Ja mam wrażenie, ze ode mnie wszyscy wręcz wymagają takiego gotowania do jakiego wszystkich przyzwyczaiłam przez te 3 lata w każde święta, czyli ze zupelnie sama robie wszystko. Teściowa 2 razy pytała co gotujeMY na święta. Zawsze pyta co gotujeMY i zawsze podrzuca pomysły co jeszcze mogę zrobić. Jak jej Powiedziałam, że ja w tym roku nie zamierzam stać 3 dni w kuchni i robię tylko żurek i 2 sałatki, to zeszła skwaszona na dół. Na drugi dzień przyszła pytać od nowa, jakby miała nadzieje, że przemyślam wszystko i nagle powiem że robię 3 ciasta, 3 dania gorące, 5 salatek i jajka na różne sposoby. Kupiłam wczoraj 4 ciasta po pół blachy, a wieczorem dzwoniła męża siostra z pytaniem jakie ciasta piekę!! A była z teściowa na zakupach i już wiedziała, że ciasto kupione. Splakalam sie cały wieczór jak bóbr, bo po co pytają co powiedział lekarz, skoro ich nie interesuje to, że mam leżeć? Bo one chciałyby pojeść pyszności, tylko tak żeby nie musiały tego gotować i robić bałaganu na dole w kuchni...
I tak stałam sporo w kuchni, wieczorem tak mnie bolał kręgosłup, że nawet nie mogłam podnieść nogi żeby wejść do wanny i się wykąpać... Mąż pryskal drzewka, nie miał jak mi pomóc, w efekcie kapalam się dziś rano jak mnie nic nie bolalo... wieczór miałam okropny. Siedziałam sama z psem i płakałam przez teściowa i szwagierke. Wcale nie czekam na te święta...