Szalona 29
Moderatorka
Dla mnie od 1 roku zycia to po 1 urodzinachNo właśnie jest to skomplikowane. Bo według takiwgo (fakt, logicznego) rozumowania - jeśli będzie napisane od pierwszego roku życia, to można podawać po urodzeniu? [emoji14]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie od 1 roku zycia to po 1 urodzinachNo właśnie jest to skomplikowane. Bo według takiwgo (fakt, logicznego) rozumowania - jeśli będzie napisane od pierwszego roku życia, to można podawać po urodzeniu? [emoji14]
Też bym wolała zamknięty wątek tutaj niż zakładanie snapa...Ale jednak zdjęcia na snapie są fajniejsza opcja wydaje mi się bo są ram chwile i można dodawać i dodawać i to szybciutko a tu jednak trzeba posta dodać
Też bym wolała zamknięty wątek tutaj niż zakładanie snapa...
Mojito Virgin <3 aleś mi smaka narobiła [emoji3]A ja czekam na męża z moim mojito virginmłody na noc u dziadków więc wieczór zapowiada się obiecująco - filmy i pizza do oporu a jutro spanie do południa
![]()
No wiem, że wiek nie definiuje i czasem fajnie jest mieć dzieci szybciej, będą mieć 30 lat i dzieci odchowane, można podróżować itdMi bardziej chodzi o przygotowanie na dziecko, zarówno finansowo jak i emocjonalnie. A że będą się dzieci razem wychowywać to się bardzo cieszę!
![]()
Oj, aż mi się za moim zateskniło, nie mam na kogo zarzucać nogi jak zasypiam... [emoji23] Dobrze, że niedziela już za chwilęA ja czekam na męża z moim mojito virginmłody na noc u dziadków więc wieczór zapowiada się obiecująco - filmy i pizza do oporu a jutro spanie do południa
![]()
I mnie! Jutro miete kupię koniecznieMojito Virgin <3 aleś mi smaka narobiła [emoji3]