NaturalnaMama
Fanka BB :)
Gadałam potem z poloznymi, mówiły , że coraz częściej się zdarza waga powyżej 5500. Ciągle to sensacja na oddziale, ale już nie taka jak kiedyś.o wow! aż nie do wiary!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gadałam potem z poloznymi, mówiły , że coraz częściej się zdarza waga powyżej 5500. Ciągle to sensacja na oddziale, ale już nie taka jak kiedyś.o wow! aż nie do wiary!
To by u mnie wychodził idealnie 50 centyl. Czyli średniaczek A straszyli mnie kolosem [emoji4] Zobaczymy jak będzie teraz.Ja tak właśnie patrzę![]()
W sumie tak też można. Bo mam kilka kaftaników i się zastanawiałam czy się nie będą znosić do góry A brzuszek będzie goły [emoji1]Nie no, ale dlaczego mają się nie przydać? Np. body z krótkim i na to kaftanik? Albo bluzeczka?![]()
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] to bardzo zimno ale tak czułam ze będziemy musieli się przestawić ja jestem przyzwyczajona 25-27 I latam w koszulce na ramiączkach.My jesteśmy zimnolubniw nocy zima 18 stopni w dzień 21 max 22
Przy małym dziecku też tak mieliśmy więc teraz nie przewiduje inaczej![]()
Gadałam potem z poloznymi, mówiły , że coraz częściej się zdarza waga powyżej 5500. Ciągle to sensacja na oddziale, ale już nie taka jak kiedyś.
5200 to chyba w pieluchy od razu 2ki tak myślę że po porodzie to nawet takiego kopciuszka ciężko wziąść bo jednak jest różnica pomiędzy 2,5 A 5200.A propo rozmiarów to dzisiaj z jedną mamusią z grupy sprzedażowej pisałam i jej mała ważyła 5200 jak się urodziła-od razu w rozm. 68 wskoczyła. No ale szacowali jej dużą wagę więcmalutkich ciuszków nawet nie brała do szpitala.
[emoji32][emoji32][emoji32][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] to dzieci po pół roku mają al on się tam zmieścił.Po porodzie córki miałam jeden dzień na sali dziewczynę z cukrzyca ciążowa, po cesarce, waga dziecka 6800. Taaaaki duży noworodek
Tez się zaczęłam nad tym zastanawiać[emoji32][emoji32][emoji32][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] to dzieci po pół roku mają al on się tam zmieścił.
klocuszek konkretny.Takie kolosalne wagi to raczej tylko przy cukrzycy ciążowej, u mam, które nie pilnują diety. Też się spotkałam z opinią, że witaminy mogą tak działać, ale nie w aż tak znaczący sposób... Tamta mama miała bardzo zaawansowana otyłość.Coś czytałam kiedyś, ze te witaminy brane w ciazy maja wpływ na wagę urodzeniowa. Słyszałyście tez?