Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale masz pamiec [emoji3][emoji122] moj mozg juz tak nie ogarnia@monami pamiętam jak wstawiałaś zdjęcie łóżeczka to widziałam w środku kojec [emoji2] prałaś go normalnie? Z wirowaniem?
Mój czasem ma jakiś rozbłysk. Ale to są pojedyńcze i rzadkie przypadki [emoji41] [emoji41] [emoji12]Ale masz pamiec [emoji3][emoji122] moj mozg juz tak nie ogarnia
Oki dziękuję bardzo. To piere nie patrze [emoji1] [emoji1]Tak prałam go w 40 stopniach i na najmniejszym wirowaniu to jest bodajże 400![]()
No to u Ciebie już w ogóle remont w pełni. My w końcu pomalowaliśmy i wymieniliśmy podłogę w dużym pokoju... Wszystko mąż zrobił sam, ale już kilka razy było blisko rozwoduU nas powstała wczoraj ścianka działowa, więc może powiedzieć, z mam już osobne mieszkaniedzisiaj kończymy składać meble u córki, przenosimy i segregujemy zabawki (dobijcie mnie), książki i resztę i w sumie do jej pokoju brakuje nam tylko biurka i zasłon
od jutra gipsowanie i malowanie wspomnianej ścianki, potem hydraulika i elektryka i można się bawić w robienie kuchni. Ehhh...
A nie po skończonym 37 tc ?
Brawo!!!Wizyta przebiegła naprawdę dobrzeto była kontrola u lekarza w polsce bo dalej jestem u rodzicow na wakacjach
Dzidzia waży całe 1977 gprzeplywy dobre i wody tez w normie. Szyjka twarda i długa jak trąba słonia haha i tak już zostanie bo mam szyjke ze stali. Rozmawiałam z ginem o mojej decyzji dotyczacej kolejnego cięcia cesarskiego to tylko mnie utwierdził w moim przekonaniu bo stwierdzil że jeśli za pierwszym razem szyjka sie wogole nie otwarla po mimo wszelkich zabiegow to teraz tez nie ma co na to liczyć. To wwystarczający powód żeby wykonać cc.
Za tydzień już będę spowrotem w de. Zostanie mi tylko ostatnie pranie, czyszczenie wózka i przygotowanie łóżeczka. Mąż z tesciem jeszcze szybki remont planuja w naszym mieszkaniu ale tym sie wogole nie martwię.
Juz tak blisko a jednocześnie jeszcze tak daleko
Juz sie doczekać nie mogę mojego bejbusia![]()
Ja tez 28 sierpnia ide na wizyte organizacyjna i bede miala wyznaczony termin ccData cesarki jeszcze nie wyznaczona.
Termin porodu mam na 3 października a cesarka po skończonym 38 tyg czyli po 19 września. Jak wrócę do DE to 28 sierpnia ide do szpitala na "wizytę organizacyjną" i tam mi ktoś pokaże oddział, powie co szpital zapewnia a co potrzebuje mieć swoje, zrobi kontrolne ktg i wyznaczy termin cesarki.