Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super [emoji4]czyli jest i dziewczynka a jak się czujesz?
I będzie synek czy córcia? [emoji6]jak znosisz końcówkę ciąży?? Mam wizytę 18 września i prawdopodobnie będę miała ustalony termin cc bo synek jest duży chyba przez ta moja cukrzyce. Ma też główkę większa o prawie 2 tyg , a ja podobno mam zbyt wąskie biodra i miednice. Lekarz się jeszcze zastanawia co ze mną zrobić ale mam wrażenie, że chyba jednak będzie cc
Ja mam termin na 26.10 czekamy na Adasia. Czuje się dobrze. Jedynie nogi mi puchną i stawy bolą poza tym odpukać jest ok [emoji5]
WitajCzyli przewaga chłopców póki co [emoji6] wczoraj mi się jakieś wicie gniazda wlaczylo. Wysprzatalam całe mieszkanie, a wieczorem myślałam, że mi nogi odpadna . Dziś mąż do mnie dzwoni i pyta jak się czuje i co robię, a ja na to że chyba wczoraj zużyłam całe pokłady energii i dziś tylko leżę i pachne [emoji6]
O proszę [emoji6]czyli nie tylko ja się późno zorientowałam, że można dołączyć do takiej fajnej grupy wsparcia [emoji3]termin cc już ustalony ?? Mój maluch w 36+5 ważył 3300, także obawiam się, że dobije spokojnie do 4kg .Hej, też dopiero kilka dni temu dołączyłam do forum
Tak jak i Ty termin z miesiączki mam na 5 października, to nasze pierwsze dziecko, też synek i również wygląda, że będę miała cesarskie cięcie ze względu na duże dziecko. W moim otoczeniu dokładnie tak samo, sami chłopcy się rodzą.
U mnie w 36+3 ważył 3600g, także nawet jeszcze więcej niż u Ciebie. Niby wstępnie termin ustalony na 26.09 ale to jeszcze nie potwierdzone, trzeba swoje przesiedzieć to w rejestracji, to u lekarza, ech szkoda gadać. Nie mam nerwów do polskiej służby zdroiwa.O proszę [emoji6]czyli nie tylko ja się późno zorientowałam, że można dołączyć do takiej fajnej grupy wsparcia [emoji3]termin cc już ustalony ?? Mój maluch w 36+5 ważył 3300, także obawiam się, że dobije spokojnie do 4kg .
U mnie jeszcze do końca nie wiadomo jak z tym cc ale obawiam sie, że będzie bo lekarz się boi, że nie dam rady urodzić naturalnie...A jak sobie radzisz z cukrzyca?? Tylko dieta czy insulina?? U mnie problem z cukrami na czczo[emoji21]Witajja z terminem na 30.09, będzie Natalka. Też ma być duża, mam cukrzycę ciążową, ale wskazań do cesarki brak.
O to faktycznie będzie kawał chlopa hehe [emoji4]A jak się zapatrujesz na cc ?? Bo mi to już w sumie obojętnie. Chce mieć dziecko przy sobie.Byle by było bezpiecznie. Moja mama miała dwie cc i jakoś dała radę ale podobno wesoło nie jest przez pierwsze kilka dniU mnie w 36+3 ważył 3600g, także nawet jeszcze więcej niż u Ciebie. Niby wstępnie termin ustalony na 26.09 ale to jeszcze nie potwierdzone, trzeba swoje przesiedzieć to w rejestracji, to u lekarza, ech szkoda gadać. Nie mam nerwów do polskiej służby zdroiwa.