Madziulka-słodka mamusia
Zaciekawiona BB
Naturalne też widziałam i wolę takieTo lepiej nie oglądaj porodu naturalnego, bo odechce Ci się rodzic w ogóle
Jedno i drugie do pięknych nie należy, ale ktoredys wyjść musi ![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Naturalne też widziałam i wolę takieTo lepiej nie oglądaj porodu naturalnego, bo odechce Ci się rodzic w ogóle
Jedno i drugie do pięknych nie należy, ale ktoredys wyjść musi ![]()
Też nie słyszałam o takim obowiązku
A to te wizyty położnej po porodzie nie są konieczne ??? Szczerze to też bym wolała ich uniknąć
O to faktycznie sprytnie udało Ci się uniknąć tych wizyt [emoji4]Pominęłam to w banalny sposób. Nie zgłosiłam do swojej przychodni narodzin dziecka, urodziłam w innym mieście - przepływ informacji jest jaki jest. Dostali kartę szczepień ze szpitala i wtedy przyszłam tylko na badanie bioderek i kolejne szczepienia.
Pominęłam to w banalny sposób. Nie zgłosiłam do swojej przychodni narodzin dziecka, urodziłam w innym mieście - przepływ informacji jest jaki jest. Dostali kartę szczepień ze szpitala i wtedy przyszłam tylko na badanie bioderek i kolejne szczepienia.
Oj tam, oj tam! Nie każde niemowlę się budzi co godzinę czy dwie! Bądźmy dobrej myśli!! [emoji7][emoji7]A mnie nie budzą żadne dolegliwości poza wstawaniem do toalety i oczywiście później się mecze żeby zasnąć [emoji21] dobrze, że to już końcówka, chociaż po narodzinach dziecka też się nie wyspimy [emoji6]
W tym samym dniu będę u gina w tyg. Także zobaczymy jak mójJa już po wizycie mała wazy 2650 w 35 tyg i 3 dniu i wszystko jest w pozadku.