Pl-AN*NA-Trzecie
Fanka BB :)
Ciekawe od czego to zależy...![]()
Mi wczoraj lekarz tłumaczył ze brzuszek może być większy jak się dzidziuś nie wysiusia. Po wysiusianiu się zmniejsza podobno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe od czego to zależy...![]()
Jesli bedziesz karmic piersia, to nie przejdzie szybko [emoji14]Jestem nienażarta... dziewczyny... czy to przejdzie???!!![]()
![]()
sprawdziłam:Nie wiem jak dużo większy, ale u mojej córci też tak było. Jak się urodziła to miala 33 obwód główki i 35 obwód brzuszka.
No ćwiczy macica, ćwiczy.Dzisiaj mam bóle z krzyża ale nie wiem czy to skurcze czy maluch coś uciska ale tez brzuch twardnieje co kilka minut już mam dość[emoji852]️
Może po porodzie [emoji4]Jestem nienażarta... dziewczyny... czy to przejdzie???!!![]()
![]()
Powodzenia [emoji110] [emoji110] będzie dobrze [emoji4]Mój synek podobno ma głowę o 2 tyg większa niż wskazuje termin z OM.
Dziewczyny jutro rano jadę na cięcie [emoji4]stresik już lekki jest . Trzymajcie kciuki żebym jakoś dała radę . Dobrej nocki [emoji4]
PowodzeniaMój synek podobno ma głowę o 2 tyg większa niż wskazuje termin z OM.
Dziewczyny jutro rano jadę na cięcie [emoji4]stresik już lekki jest . Trzymajcie kciuki żebym jakoś dała radę . Dobrej nocki [emoji4]
Takie myśli to my wszystkie mamy. Jeszcze raz życzę powodzenia i daj znać jak poszło jak dojdziesz do siebie [emoji110] [emoji110] [emoji5]Dziękuję Wam bardzo dziewczyny [emoji4]zapowiada się ciekawie bo nocke mam całą nieprzespana...tysiące myśli w głowie oby tylko syn urodził się zdrowy i czy dam sobie radę jako mama. Stanowczo za dużo myślę i analizuje
Miłego dnia dziewczyny. Dam znać jak tylko będę w stanie [emoji4]