NaturalnaMama
Fanka BB :)
Próbowałam wycisnąć. Mało się nie zesrałam z bólu, ale przynajmniej wiem, że to nie to... [emoji23]A ja jeszcze pomyślałam, że może.... pryszcz
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Próbowałam wycisnąć. Mało się nie zesrałam z bólu, ale przynajmniej wiem, że to nie to... [emoji23]A ja jeszcze pomyślałam, że może.... pryszcz
Cześć dziewczyny, juz nawet nie nadrabiam zaległych 10 stron. Chciałam sie z Wami pożegnać i życzyć wszystkiego dobrego i zdrowych dzieci w październiku. Wczoraj był najgorszy dzień w moim życiu. Straciłam dziecko. Dostałam krwotoku brązowego, myślałam ze krwiak sie oczyszcza, ale na IP stwierdzili, ze serce juz nie bije...nie spodziewałam sie, wierzyłam ze będzie dobrze. Dziecko rozwijało sie prawidłowo i to nawet nie krwiak jest odpowiedzialny za to. Jestem w szpitalu, czekam mnie wywoływanie poronienia farmakologicznie i pozniej zabieg oczyszczający w znieczuleniu. To co przeszłam wczoraj w dwóch szpitalach to jakis horror... nikomu tego nie życzę.
To pisałam pare h temu, ale nie zdążyłam wysłać. Musiałam podjąć najtrudniejsza decyzje w życiu. Czy poronienie farmakologiczne czy zabieg. Wybrałam zabieg, jestem juz po. Płód wysłałam na badanie genetyczne, aby poznac płeć i przyczynę. Dzisiaj wyjdę na zadanie. Chce mieć to jak najszybciej za sobą.
Dzieki dziewczyny za miłe słowa. Zdrowia życzę dla Waszych dzieci. Mam nadzieje, ze niedługo znowu dołączę na forum jakiś zimowych lub wiosennych mambuziaki
Ja już nie gugluje objawów, bo według dr Google powinnam kilka razy nie żyć, a przynajmniej w stanie wegetatywnym leżeć na oiomie![]()
Wiem i wiem co pisze. Bo hemoroidy to zylaki odbytu wiem a te zewnetrze to zylaki okoloodbytowe i to tez napisalam. Przekrecilas to co napisalam, napisalas po swojemu i twierdzisz ze racji nie mam. Przeczytaj uwaznie co napisalam. Bo napisalam dokładnie to samo....
![]()
2 wizyta 22 marca [emoji173]
Nikt nigdy nie zrobił tyle zamieszania o mój tyłek, jesteście kochaneO jej spokojnie...
1. Nie twierdzę ze nie masz racji
2. Mnie nie chodzi o definicje sory ja nie uwazam sie za hemoroidowa ekspertke
3. Wydawalo mi sie ze szukamy rozwiazania problemu dla NaturalnejMamy i na tym sie skupilam nie wpadlabym na to zeby sie z kimkolwiek sprzeczac o hemoroidy [emoji23]
Pogodnego dnia [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to na bank hemoroidy. Bo to specyficzne jest. Polecam czopki i maść proctoglyvenol. Jedynyle które na prawdę pomagają. Ale musisz się upewnić czy możesz je wziąć w I trymestrzeNo właśnie nigdy nie miałam, taki problem też pierwszy raz w życiu
No to na bank hemoroidy. Bo to specyficzne jest. Polecam czopki i maść proctoglyvenol. Jedynyle które na prawdę pomagają.
![]()
![]()
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
Dziewczyny ja się tylko zastanawiam, jak czopek pomaga na coś na zewnątrz?@NaturalnaMama no widzisz jaka walka tez bym sie nie spodziewala takiej zacietosci [emoji16]
@Emol wlasnie te czopki mialam zobaczylam nazwe i skojarzylam i naprawde szybko daly rade
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny, juz nawet nie nadrabiam zaległych 10 stron. Chciałam sie z Wami pożegnać i życzyć wszystkiego dobrego i zdrowych dzieci w październiku. Wczoraj był najgorszy dzień w moim życiu. Straciłam dziecko. Dostałam krwotoku brązowego, myślałam ze krwiak sie oczyszcza, ale na IP stwierdzili, ze serce juz nie bije...nie spodziewałam sie, wierzyłam ze będzie dobrze. Dziecko rozwijało sie prawidłowo i to nawet nie krwiak jest odpowiedzialny za to. Jestem w szpitalu, czekam mnie wywoływanie poronienia farmakologicznie i pozniej zabieg oczyszczający w znieczuleniu. To co przeszłam wczoraj w dwóch szpitalach to jakis horror... nikomu tego nie życzę.
To pisałam pare h temu, ale nie zdążyłam wysłać. Musiałam podjąć najtrudniejsza decyzje w życiu. Czy poronienie farmakologiczne czy zabieg. Wybrałam zabieg, jestem juz po. Płód wysłałam na badanie genetyczne, aby poznac płeć i przyczynę. Dzisiaj wyjdę na zadanie. Chce mieć to jak najszybciej za sobą.