reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
[emoji7]
e1af77e73e383c51f05f0a066b72f2e9.jpg

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie fajne zdjęcie :) gratuluję dobrych wyników

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kocurek ,a bo ja suwaczka nie widzę i nie zaczailam. A moze by tak spróbować w lwtniej przegotowanej wodzie rozpuścić tabletkę z osłonka? Przecież w żołądku też się jakoś rozpuszcza. Najwyżej nie wypali i wrócisz do punktu wyjścia ;)

@Olunia145 no ja tu widzę przyszłą modelkę:D

U mnie to samo, tez brak pomyslu na imie dla chłopca

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Tak jak u nas. Dla dziewczynki mamy już od pierwszej ciąży. Ale chłopiec... już z 1 był problem, a jak będzie 2.
I to nie jest tak że mi się nie podobają, ale to mąż taki wybredny... Kacper nie, Dawid nie, Adam "to nie wkładam", Michał nie bo mu z takim znajomym się kojarzy.
Przy wyborze imion dla dziecka zdajesz sobie sprawę ile osób nie lubisz :)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Tak i ja wiem, że każda kobietka jest inna i w ogóle. Mój Mąż to nawet z tego małego powiększenia rozmiaru się cieszy :)

Staram się! Chociaż na pewno im bliżej będzie porodu, tym więcej wątpliwości.
każda kobieta jest inna. Ja też się bałam ze będę miała tak jak moją mama. W każdym porodzie ponad 13 h meczarni. Pokarmu brak, lub karmiła max 2 miesiące. Więc podobnie do Ciebie. A zobacz ja urodziłam w 3h i karmilam pół roku ale mały nie chciał ssac, ja miałam chowajace się brodawki ale laktator elektryczny aby wzbudzić pokarm, potem kapturki aby syn miał jak chwycić brodawe i tyle miesięcy przetrwalismy. (niestety przez szkołę ale ciagnelam to z zajęciami jeszcze ponad 3 miesiace. ) znajdź dobrego doradcę laktacyjnego, taki może ciebie dobrze pokierować i wtedy jak nie wyjdzie nie będziesz mogła powiedzieć że nie probowalas wszystkiego. :)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

@Kocurek ,a bo ja suwaczka nie widzę i nie zaczailam. A moze by tak spróbować w lwtniej przegotowanej wodzie rozpuścić tabletkę z osłonka? Przecież w żołądku też się jakoś rozpuszcza. Najwyżej nie wypali i wrócisz do punktu wyjścia ;)

Jak to jest kapsułka to lepiej ją otworzyć i wysypać zawartość na łyżeczkę z małą ilościa wody i połknąć. Tak się często robi z probiotykami w kapsułkach. Rozpuszczać raczej nie zalecam. Osłonka rozpuszcza się pod wpływem kwasu żołądkowego lub jak są specjalnie powlekane to dopiero w jelitach :)

reklama
Tak jak u nas. Dla dziewczynki mamy już od pierwszej ciąży. Ale chłopiec... już z 1 był problem, a jak będzie 2.
I to nie jest tak że mi się nie podobają, ale to mąż taki wybredny... Kacper nie, Dawid nie, Adam "to nie wkładam", Michał nie bo mu z takim znajomym się kojarzy.
Przy wyborze imion dla dziecka zdajesz sobie sprawę ile osób nie lubisz :)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Hehe dokładnie, ja myslalam.o Maksie to ten ze nie bo jak dla psa. Marcel nie bo marcwel [emoji58] itp

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry