Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o jaaaa no wyobrazam sobie co musialas przechodzcJa miałam robiony Pappa w 2 ciąży bo usg było złe, kark i nos w 12 tyg, kolejne też złe i w 15 tyg miałam punkcje i okazała sie że zdrowy syntak mnie nastraszyli
![]()
gratuluje[emoji8]Dziewczyny zrobiłam następny test dwie kreski jak bykZobacz załącznik 943429
Mi sie wydaje ze duzo lekarzy teraz straszy a pewni na 100% nie są. Wiec raczej powinnysmy brac to pod uwage ale robic to co myslimy bo jak widac w twoim przypadku sie mylił i to jest dosyc często spotykane..bez potrzebnie cie tak stresowaliJa miałam robiony Pappa w 2 ciąży bo usg było złe, kark i nos w 12 tyg, kolejne też złe i w 15 tyg miałam punkcje i okazała sie że zdrowy syntak mnie nastraszyli
![]()
Lepiej odpuścić dawkę niż wziąć za dużą.Nie pamietam czy wzielam dzis zestaw witamin a w nich jest kwas foliowy,myslicie ze moge wziasc osobno kwas foliowy?nic mi nie bedzie jak wezme 800 zamist 400.nie pamietam kurde czy bralam ehh

A czy robicie dziewczyny test NIPT?czy jakis genetyczny na Zespol Downa itp?ja mam 35 lat i myslalam ze w uk sie robi w ramach nfz ale nie.musze sama go zorganizowac.robia skan i inne podsatwowe badania ale tego nie.nie wiem co mam zrobic i czy robic czy nie