reklama

Październikowe mamy 2019

U mnie nie ma dni wolnych. Od poniedziałku do piątku pracuję. A do tego mam taki mały biznes, który właśnie zaczyna się rozkręcać. Jak dzieci pójdą spać zasiadam zazwyczaj przed komputer. Ostatnia się kładę i pierwsza wstaję. Chociaż teraz mąż bardzo mnie goni do odpoczynku. Wczoraj np kompletnie olałam pewne sprawy a kasa praktycznie sama przyszła. Po całym stresie związanym z podejrzeniem ciąży pozamacicznej, wizycie w szpitalu, badaniach, nie mam głowy na siedzenie przy komputerze.

reklama
Jak Wam mija weekend? Ja spędzam z teściową i jest ok, chociaż moje chłopaki dają popalić... nie wiem co w nich wstąpiło i non stop się kłócą [emoji30] tęsknię okropnie za mym chłopem. Przyjeżdża jutro wieczorem. A ja mam wtedy maraton Zumba i zobaczymy się późno :(
Kochana, im bardziej sie za mężem stęsknisz tym lepiej ;) szybko przez zumbe czas zleci ;)

U mnie nie ma dni wolnych. Od poniedziałku do piątku pracuję. A do tego mam taki mały biznes, który właśnie zaczyna się rozkręcać. Jak dzieci pójdą spać zasiadam zazwyczaj przed komputer. Ostatnia się kładę i pierwsza wstaję. Chociaż teraz mąż bardzo mnie goni do odpoczynku. Wczoraj np kompletnie olałam pewne sprawy a kasa praktycznie sama przyszła. Po całym stresie związanym z podejrzeniem ciąży pozamacicznej, wizycie w szpitalu, badaniach, nie mam głowy na siedzenie przy komputerze.
Jejciu, a nie da sie jakoś zwolnić tempa? Mnie to przeraża. W poprzednim poście pisałaś że brzuch Cie boli, już wszystko ok ? Czasem trzeba zwolnić troszke, bo pośpiech za kaską często wykańcza ;(

Hej,ja sie w nocy obudzila i cos mi tak klulo po prawej stronie,troche plecy tez pobolewaly ehh teraz z drugiej sttony takie cos.oszalec idzie.dzis musze juz wyjsc z domu i sie rozerwac troche bo leze i leze i moze to tez za duzo

Loli, ja dziś miałam to samo w nocy.

Wy też sie tak ślimaczycie ? Ja mam od samego początku mokro i też po tym wiedziałam że to raczej ciąża. Ale zaczyna mnie to pomału wkurzać, np. Dziś w nocy, ból jajników, ból podbrzusza, jakieś skurcze i nagle ciepło i mokro. Ja już tak sie zestresowałam że mała bania. Ale nie było krwi a ból zaraz minął. I tak ciągle sprawdzam calymi dniami bo czuje to wszystko.

Matkaroku ja mialam duzo sluzu zaraz po ovu taki mleczny i po tym wiedzialam ze ciaza.ale teraz jest taki bardziej wodnisty przezroczysty bardziej i jest go zdecydowanie mniej niz wczesniej [emoji848]

reklama
Tak, nadmiar wydzieliny to ochrona przed infekcjami.
:)
U mnie w sumie najbardziej irytujacym objawem sa piersi. Nie dosc ze mam implanty ktore juz same w sobie sa ciezkie (65G) to jeszcze teraz nabrzmiale i bolące... Sutki pod dotykiem to żywh ogień!
Loli, ja dziś miałam to samo w nocy.

Wy też sie tak ślimaczycie ? Ja mam od samego początku mokro i też po tym wiedziałam że to raczej ciąża. Ale zaczyna mnie to pomału wkurzać, np. Dziś w nocy, ból jajników, ból podbrzusza, jakieś skurcze i nagle ciepło i mokro. Ja już tak sie zestresowałam że mała bania. Ale nie było krwi a ból zaraz minął. I tak ciągle sprawdzam calymi dniami bo czuje to wszystko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry