Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję
No i pięknie! Teraz piękny przyrost za 24h i nudne 9 miesięcyOdebrałam wynik bety wykonywanej w 2 drugim dniu spodziewanej @ - 470więc myślę, że raczej spoko. Teraz muszę się do ginekologa umówić.
Ja na forum tutaj dopiero po kilku miesiącach w pierwszej ciąży się zarejestrowałamKlamka a to u mnie raczej odwrotnie, przy pierwszej ciąży już tutaj na forum byłam zalogowana, więc byłam "oświecona" w temacie badań, testów owu itp i starania dłużej trwały niż tym razem. Teraz to nawet nie mogę określić tego mianem starań, bo rozmawialiśmy z mężem o tym, że przydałoby się Lence rodzeństwo i dobrze, żeby nie było dużej różnicy wieku i bach. Jeszcze nie chce przechwalac, bo potwierdzi się wszystko na wizycie u gina.![]()
Wizyta u weta? [emoji23] rozbawiło mnie toJa też żadnych objawów nadal nie mam a dzisiaj wchodzę w 6tc.
W sobotę wizyta u weta, nie mogę się doczekać.
Też pierwsze dziecię w wieku 23 lat i wszystko na szybko, nawet nie wiedziałam co to badanie bety
A teraz jest tak świadomie, 2 lata walki o drugie i tyle się nauczyłam że mogłabym ginekologiem zostać
Ta ciąża będzie inna, to wiem na pewno.
Poprzednia przenoszona o 14 dni więc wszystko możliwe
Trzymam kciuki za wyniki bety dziewczyny! Czekamy tutaj na dobre wieści.