patkapateczka
Fanka BB :)
Tak jak my chyba 4 nas jest w tym terminie póki co bo po prenatalnym może ulec zmianie. Chociaż u mnie już dwa razy się przesuneło i już dalej to chyba nie możliwe@JoaSaw82 super wiesci. 11t 7d to 12 t.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jak my chyba 4 nas jest w tym terminie póki co bo po prenatalnym może ulec zmianie. Chociaż u mnie już dwa razy się przesuneło i już dalej to chyba nie możliwe@JoaSaw82 super wiesci. 11t 7d to 12 t.
No duzo nasTak jak my chyba 4 nas jest w tym terminie póki co bo po prenatalnym może ulec zmianie. Chociaż u mnie już dwa razy się przesuneło i już dalej to chyba nie możliwe![]()

Piękne zdjęcie, super wieści. Spokojnej podróży.No dobra skoro mam czekać to już tu się pochwale [emoji16]
Tak dla pewności przed wyjazdem wskoczyłam dziś na wizytę i maleństwo rośnie pięknie podwoiło swoje rozmiary przez 2 tyg. wiec ma 52mmi według USG 11t7d No i lekarz powiedział ze jakby miał coś gdybać to pomiędzy nogami wyglada na chłopaka ale jeszcze nie potwierdza
Zobacz załącznik 953156
Cudo! Miłego wypoczynku [emoji3]No dobra skoro mam czekać to już tu się pochwale [emoji16]
Tak dla pewności przed wyjazdem wskoczyłam dziś na wizytę i maleństwo rośnie pięknie podwoiło swoje rozmiary przez 2 tyg. wiec ma 52mmi według USG 11t7d No i lekarz powiedział ze jakby miał coś gdybać to pomiędzy nogami wyglada na chłopaka ale jeszcze nie potwierdza
Zobacz załącznik 953156
Na zamkniętym forum luknij [emoji6]A co z prenatalnymi @etatnamame i @napewnonie? Są jakieś wieści? Przegapiłam w gąszczu postów?