DarkAsterR
Fanka BB :)
Ja obecnie 18+2. Połówkowe usg 21 maja i konsultacja ze specjalista. Pełen pakiet badań w 10 tygodniu. Jutro szczepienie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest takie samo jak badanie prenatalne. Bada się dziecko poprzez usg, czy nie ma wad (tych które da się zdiagnozować poprzez badania usg) , poznasz płeć dziecka, czy prawidłowo się rozwija, czy z szyjką wszystko dobrze.Cześć
Czy któraś z Was miała może już robione połówkowe i może coś więcej na temat tego badania napisać? U mnie się zmieniła data na 28.05.
Szczepienie to te przeciwko krztuścowi?Ja obecnie 18+2. Połówkowe usg 21 maja i konsultacja ze specjalista. Pełen pakiet badań w 10 tygodniu. Jutro szczepienie
Wiadomo zdrowie dziecka najważniejsze, a płeć to sprawa drugorzędnaJa chodzę na NFZ bo nie było by mnie stać rzeby cała ciążę prowadzić prywatnie i zazdroszczę wam pewnie podejście inne i że znacie już płeć w większości ja 17+1 i dalej nie znam chyba na NFZ nie chce im się szukać takich detali... Ale w sumie dla mnie to bez różnicy najważniejsze dla mnie rzeby lekarz pomogl mi jak coś się dzieje nie tak i rzeby dzieciątko zdrowe było a czy chłopak czy dziewczynka i tak będę się bardzo cieszyć. Z badań miałam ok 10td morfologia,mocz, toxo, i HIV wczoraj zawozilam wyniki morfologię,mocz gr krwi i hcv... wszystko w normie ;-)
Wiadomo zdrowie dziecka najważniejsze, a płeć to sprawa drugorzędna![]()
Ja mam fotkę co wizytę i dodatkowo dostaje nagraną na płytkę cała wizytę , więc po każdej wizycie pierwsze co wpadam do domu to odpalam laptopa i oglądam sobie tego szkraba jeszcze raz, bo wiadomo na wizycie to wszystko tak szybko się dzieje hehe