Loli05
Fanka BB :)
No mi pokazalo na app 6 tydzien ze zaczelamW pierwszej ciąży dopiero w 8/9 TC zaczęło mnie mulic wcześniej mi nic nie było nawet się nie czułam tak źle jak teraz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mi pokazalo na app 6 tydzien ze zaczelamW pierwszej ciąży dopiero w 8/9 TC zaczęło mnie mulic wcześniej mi nic nie było nawet się nie czułam tak źle jak teraz
A co to za apka ? Bo Ty nie miałaś okresu jakoś daleko po mnie a moja to w piątek mi pokaże że 8 zacznę [emoji14]No mi pokazalo na app 6 tydzien ze zaczelam
Kiedy miałas ostatnia @ ?No mi pokazalo na app 6 tydzien ze zaczelam
A co to za apka ? Bo Ty nie miałaś okresu jakoś daleko po mnie a moja to w piątek mi pokaże że 8 zacznę [emoji14]
1 stycznia pieewszy dzien ostatniej.ale mam nieregularne cykle,przestalam brac clo w tym cyklu i zaskoczylo.pcos.no i owu nie wylapalam w srodku cyklu testami,mysle dze byla pozno bardzo pozno,w sumie w dzien okresu mialam nitke czerwona na tescie,w sumie to testy owu zaczely byc mocne bo nie mialam testow ciazowych no i dopiero 4 dni po terminie zrobilam test i juz byla lekka normalna kreska.no i ona teraz ciemnieje,i juz jestem 2 tygodnie po terminie,i kreski sa bardzo ciemne jak kontrolne i wychodza odrazu.bety nie robilam bo mieszkam w Uk.no to cala historia mojego zajscia hehKiedy miałas ostatnia @ ?
Mój też nie jest wysoki w pierwszej ciąży w 9tc jak zaczęła. Plamić miałam niecałe 19..... Teraz robiłam dla świętego spokoju najpierw urósł a potem po 1.5 tyg spadł o 0.5 i zaczelam brać luteinę plus duphatsonJa dzisiaj odebrałam wynik proga i mimo luteiny mam 19,1ng więc słabiutko
Jakoś mnie pesymizm dopadł.
Lekarz zlecil Ci badania ?Ja dzisiaj odebrałam wynik proga i mimo luteiny mam 19,1ng więc słabiutko
Jakoś mnie pesymizm dopadł.
A ktory tydzien ci pokazuje?Loli to u mnie ten sam termin om. Ale fakt. Cykle dużo krótsze, bo 27-28 dniowe.
Klamka a jaka jest norma? Bo nie bardzo się orientuję..