kasik90
Fanka BB :)
Na pewno! Uszy do góryNiestety narazie nie mam, bo cała nasza rodzina mieszka w innym mieście. Może siostra przyjedzie na kilka dni, ale to zobaczymy. Mąż pracuje, ale zajmuje się Małą i domem jak wraca więc może jakoś to będzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno! Uszy do góryNiestety narazie nie mam, bo cała nasza rodzina mieszka w innym mieście. Może siostra przyjedzie na kilka dni, ale to zobaczymy. Mąż pracuje, ale zajmuje się Małą i domem jak wraca więc może jakoś to będzie
Mnie po ciezkiej nocy bulach okresowych,dzis od rana tez nic,za to cycki po bokach jak dotkne to czuje bol/klocie.a tak to dobrze.moze to tak musi raz pobolec a nastepnego dnia mamy wolne od boluJa dziś oprócz humorków i bolących cycuszków nie czuje nic. Nawet podbrzusza nic a nic. Zakłuł mnie dziś pare razy jajnik. I tyle. Też tak macie ?
Zmartwilo mnie tylko to usg. Nie zobaczył nic.Carenik, pięknie rośnie Twoja betka![]()
Podobno powyżej 1000 dopiero coś widać. U Ciebie chyba wczesna ciazaAle na USG nie widac jeszcze nic...
Ja raczej jesli bede.. to tez koncowka ;pWy to macie juz takie "duże" te ciążę. Heh... Ja to wogole będę miała końcówkę października![]()
Podziwiam że chce ci sie pływać [emoji28]Ja dziś straszny dzień- tak jakby ogłuszona, mdłości straszne i brak sił ledwo w pracy siedziałam. Teraz idę popływać to może tej nocy będę lepiej spała chociaż.