reklama

Październikowe mamy 2020

Heh [emoji4] Kochana będzie wszystko dobrze. Mnie też cały czas boli brzuch, chwilami mocniej [emoji58] Ale nie ma co się martwić, za dwa dni pójdziesz do giną to Ci powie wszystko co i jak [emoji4] I koniecznie bierz l4 na odpoczynek [emoji4]
Hej dziewczyny....
Trochę ucichłam bo martwię się [emoji17]
Brzuch mnie tak wczoraj bolał, jajniki kłują już myslslam ze jestem bliżej końca niż początku [emoji849]
Staram się trzymać na wodzy bo w poniedzielek do gina.
Dzisiaj u mnie zaczął się 6 tydz. czyli 5+0
Chciałabym zobaczyć serduszko Ale to jeszcze za wcześnie [emoji28] oby zerknal czy wszystko ok. No i wypisal l4.
Kierowniczka do mnie w nocy napisała że nie wypełniłam planu rozwoju i że musimy się spotkać w przyszłym tygodniu.
Oj.... [emoji2368][emoji28]

Miłego dnia kobietki [emoji8]

reklama
Boze jak ja Ci zazdroszczę tego cieplej al tej plaży [emoji7][emoji7]
Cześć mamuśki, ale się rozkrecilyscie. Muszę nadrabiać te stronnice [emoji23]
U mnie jutro pierwsza wizyta, cieszę się przeogromne, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Dzis chill, plaża, duuuzo dobrej szamki [emoji6][emoji8]
Przesyłam dużo ciepelka [emoji3590]

Dokładnie tak [emoji28] zdziwi się, zdziwi [emoji1787]
Najchętniej bym jej powiedziala jak zobaczę serducho Ale tyle mi chyba żyć nie da.
A powiem wam najlepsze [emoji39]
Z pracy do mnie pisza jak tam , co tam. Grono przyjaciół. Poszłam w końcu na l4 jak miałam jelitowka w domu.
Narazie im nie mówię no bo same rozumiecie,po co...
I mój jeden przyjaciel bardzo się przejmuje kiedy wracasz i jak się czujesz. Pisze mu że nadal średnio, słabo mi i mam mdłości.
I pisze że w poniedzielek idę do lekarza ( nie napisałam jakiego)
A on biedy ojej to poważna infekcja Cię dopadła.
A mój mąż wariat się śmieje odpisz mu że tak że straszna infekcja , nie uleczalna A co najgorsze zainfekowany jest cały brzuch [emoji28][emoji1787][emoji1787]
Hahah 😅 taka infekcja nas dopadła, że dpjście do siebie to nam dłuugo zajmie! Ja dziś już po becie- wyniki mają być wieczorem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry