reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry wszystkim [emoji854]
Dopiero się obudziłam, wiecie co cycki mnie bolą dopiero jak śćiągne spadochron wtedy czuje jak mnie mega bolą.
Jeszcze parę dni i wizyta nie mogę się doczekać.
Dzis jedziemy w odwiedziny do rodzinki panowie wieczorkiem będę chilować [emoji16]

Oj ja podejrzewam ze u mojego to chill nie bedzie :D przyjaciel przyjezdza, i jeszcze to ze ja mam zakaz alkoholu przez minimum 9 miesiecy bo mnie "zainfekowal" :D cos czuje ze bede dzis zwłoki targac :)
Dzień dobry wszystkim [emoji854]
Dopiero się obudziłam, wiecie co cycki mnie bolą dopiero jak śćiągne spadochron wtedy czuje jak mnie mega bolą.
Jeszcze parę dni i wizyta nie mogę się doczekać.
Dzis jedziemy w odwiedziny do rodzinki panowie wieczorkiem będę chilować [emoji16]

Dobrze że miałam w domu jeszcze elektroniczny clearblue, bo wczoraj bym chyba spokojnie nie zasnęła po tym 1 teście 😅aczkolwiek i tak z tych emocji oboje nie mogliśmy zasnąć- myślałam ze ten cykl naprawde jest skazany na straty i ciągle czekałam na @

Załączniki

• 20200201_001404.jpg
    20200201_001404.jpg
    808,7 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Mysle, że i tak będziesz lukać czy są wyniki [emoji28] ale spokojnie mysle,że każda z nas tak robiła.. daj znać. Trzymamy kciuki
To pierwsza beta po wczorajszym teście niespodziance, oboje z mężem narazie nie dowierzamy i potrzebujemy tego na papierze [emoji28]dobrze że dziś mamy gości, nie będe zaglądać co 5 min czy wynik jest [emoji28]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry