Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry wszystkim [emoji854]
Dopiero się obudziłam, wiecie co cycki mnie bolą dopiero jak śćiągne spadochron wtedy czuje jak mnie mega bolą.
Jeszcze parę dni i wizyta nie mogę się doczekać.
Dzis jedziemy w odwiedziny do rodzinki panowie wieczorkiem będę chilować [emoji16]
To pierwsza beta po wczorajszym teście niespodziance, oboje z mężem narazie nie dowierzamy i potrzebujemy tego na papierzeTrzymamy kciukitez bym dzis poszla
ale splukana do zera jestem
musze czekac na wtorek
![]()
Ej laski wy też tak macie że cycki dnia na dzień bolą Was coraz bardziej? Porażka... Ja już nie mam siły iść nosić bez stanika.
Oj ja podejrzewam ze u mojego to chill nie bedzieprzyjaciel przyjezdza, i jeszcze to ze ja mam zakaz alkoholu przez minimum 9 miesiecy bo mnie "zainfekowal"
cos czuje ze bede dzis zwłoki targac
![]()
To pierwsza beta po wczorajszym teście niespodziance, oboje z mężem narazie nie dowierzamy i potrzebujemy tego na papierze [emoji28]dobrze że dziś mamy gości, nie będe zaglądać co 5 min czy wynik jest [emoji28]
Ja targać nie będę najwyżej zostaniemy na noc [emoji16] niech chlopina się cieszy, że będzie tatą.
To pierwsza beta po wczorajszym teście niespodziance, oboje z mężem narazie nie dowierzamy i potrzebujemy tego na papierze [emoji28]dobrze że dziś mamy gości, nie będe zaglądać co 5 min czy wynik jest [emoji28]