Rudaa94
Fanka BB :)
Witamy witamy zapraszamy
I ja dziś na teście ujrzałam dwie krechy.[emoji846]Jestem, póki co, w szoku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja dziś na teście ujrzałam dwie krechy.[emoji846]Jestem, póki co, w szoku.
Miałam takie kilka dni temu, teraz już koniec. Podbrzusza nie czuje w ogóle. Od czasu do czasu bolą mnie ledzwie. U mnie też pierwsza, więc dmucham i chuchamJa myśle o tym 100 razy na dzień, może to dlatego ze pierwsza ciaza. A powiedz masz takie chwilowe skurcze podbrzusza? Takie skurcze ala rozpieranie - podobne jak na okres
Ja jestem na tyle "chora psychicznie", że czasem sprawdzam czy bolą po bokachCiekawe od czego to zależne bo ja na początku nie czułam nic potem coś bolało a teraz czuje tylko jak się rozbiore
Ja jestem na tyle "chora psychicznie", że czasem sprawdzam czy bolą po bokach [emoji85][emoji23] #momtobe
Miałam takie kilka dni temu, teraz już koniec. Podbrzusza nie czuje w ogóle. Od czasu do czasu bolą mnie ledzwie. U mnie też pierwsza, więc dmucham i chucham [emoji4]Jutro wizyta, więc mam nadzieję, że wszystkie moje wątpliwości zostaną rozwiane.
Cudownie, że się udałoJa starałam się 4 lata i dopiero po in vitro zaskoczyłam
Mnie też bolą coraz mniej...macam się jak nienormalnaJa mam to samo, aż się zastanawiam czy wszystko ok?!![]()
Cudownie, że się udało [emoji7]
Ja również, w grudniuNo przeżyłam już biochemiczna wiec boje się podwójnie