Agnieszka 30
Fanka BB :)
I tak źle i tak nie dobrze hehe ale starczyło by mi te 23 stopnie chociaż i słoneczko żeby można było wyjść na spacerA ja wam zazdroszcze bo u nas zar z nieba i sie wysiedziec na tyłku nie da
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tak źle i tak nie dobrze hehe ale starczyło by mi te 23 stopnie chociaż i słoneczko żeby można było wyjść na spacerA ja wam zazdroszcze bo u nas zar z nieba i sie wysiedziec na tyłku nie da
I tak źle i tak nie dobrze hehe ale starczyło by mi te 23 stopnie chociaż i słoneczko żeby można było wyjść na spacer [emoji4][emoji4]
Ja wczoraj też długo pospałam bo do 9.30 i pewnie spalabym dluzej ale synek z mężem przyszli mnie obudzićSuperPozazdrościć bo u mnie cały weekend padało i do dzisiaj pada
Nawet wyjąć na spacer nie można było
A wczoraj przez tą pogodę przespalam pół dnia
![]()
Ja jestem z lubelskiego i u nas tez było mega gorąco ale ja mieszkam na wsi mamy podwórko duzo drzew to i chlodniej i cienia więcejA ja wam zazdroszcze bo u nas zar z nieba i sie wysiedziec na tyłku nie da
Ja jestem z lubelskiego i u nas tez było mega gorąco ale ja mieszkam na wsi mamy podwórko duzo drzew to i chlodniej i cienia więcej [emoji846] a dzisiaj od południa burzowo i powietrze od razu takie świeże się zrobiło [emoji846]
Ładniutkie i za te pieniądze to szkoda nie wziąśćDziewczyny, nie wiem czy macie w okolicy C&A ale są bardzo duże wyprzedaże na dziale dziecięcym. A malutkie ciuszki, spioszki, bodziski, kaftaniki itp dla noworodków można kupić po uwaga, zawrotne 4.90. Ja dziś byłam zupełnie przez przypadek i kupilam dwa kaftaniki, takie z mieciutkiego weluru wlasnie w dwupaku za 4.90
P.s u nas rano padało A teraz na słońcu smażyale na górze w pokojach mam już prawie 27st.. znów będzie grubo latem
dosłownie i w przenośni
Zobacz załącznik 1130547
Jak tam dziwczyny Wam minął weekend? U nas byla cudowna pogoda cieplutko caly czas słońce i mąż mial wolne również w sobote (co rzadko się zdarza) wiec korzystalismyw sobote chyba za duzo porobilam bo pranie posprzątać domek obiad z synkiem na dwór i ogród troche zarósl wiec wzięliśmy sie z mężem za ogarnianie tego i jak wieczorem się położyłam to tak mnie wszystko bolało... ale w niedzielę rano juz bylo dobrze
po obiedzie pojechaliśmy nad jeziorko, ja leżałam w cieniu a chlipaki się bawili
tak mi szybko minął ten weekend i znowu poniedzialek
![]()
Ja smarowałam brzuch zwykłą oliwką ale nie robiłam tego jakoś super regularnie... ostatecznie na szczęście nie mialam ani jedego rozstępu na cieleDziewczyny mam pytanie dotyczące pielęgnacji czy macie jakieś rytuały które sprawdziły wam się z poprzednich ciąży jeśli chodzi o brzuszki i biust?
O kurcze współczuje... mi ciężko by bylo wytrzymać bez slodyczy także podziwiamO matko musiało być super! U nas pada.. i pogoda bardziej na ból głowy. No ale o tej porze roku ziemia łódzka już tak ma.
I teraz borykam się z problemem - że mam tak okropną ochotę na lody.., żelki, jakiś syf ale nic nie mogę jeść bo mam ścisłą dietę cukrzycową.. i żeby się pocieszyć oglądam zdjęcia słodyczy w internecie![]()