reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny dziś byl lekarz i wszystko ok. Serduszko już bije dzidzia ma 3.5 mm. Dostałam masę badań do zrobienia przed kolejną wizyta która będzie za 3 tyg.
A o to moja dzidzia.
20200205_212707.jpeg

Załączniki

• Image~2.jpeg
    Image~2.jpeg
    32,6 KB · Wyświetleń: 83
Mnie też ciągnie, ale też jestem dumna. Ostatnio zapalilam jak miałam już taki kryzys że myślałam że wszystko rozwala. I to był już ostatni. Z dnia na dzień czuje że lepiej mi się oddycha, i czuje się lepiej. Na serio aż jestem w szoku. A paliłam pake dziennie więc dla mnie to i tak już wielki postęp! [emoji173][emoji173][emoji173] Z dnia na dzień coraz mniej o tym myślę!!! [emoji4][emoji7]
Bardzo ładnie!
Paczka to dużo więc tym bardziej szacun że udaje się powstrzymać.
Nie ma nic gorszego niż paląca ciężarna. Kiedyś gdzieś natknęłam się na zdjęcie z patologii ciąży tzn z przed wejścia ale napis ginekologia był. No i stały takie 3 z brzuchami i jaraly na potęgę ;) podejrzewam że na patologii leżały już bo koszule miały xD

Mnie do niczego nie ciągnie ale nigdy tak nie miałam więc pewnie i teraz też nie bedzie, jak na razie mam tu też najświeższa ciążę więc mało co mogę powiedzieć o wrażeniach.

Jeszcze chyba nie weszlo z tego co pamiętam. Ale warto to sprawdzic. No i okres karencji miedzy zwolnieniami czy jakos tak...
Coś miało się zmienić od tego roku w tych umowach na okres próbny. Że nie można iść na zwolnienie w nowej pracy wcześniej niż po 90 dniach chyba. Coś mi się tak kojarzy że gdzieś czytałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry