OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Nie to nie ma znaczeniaCzyli może jak tak dobrze się czujemy to będą chłopcy [emoji848][emoji848][emoji848]
Tzn to popularny mit.
W poprzedniej ciazy czułam się świetnie i mam dziewczynkę.
Ale teraz to już ciąża widmo jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie to nie ma znaczeniaCzyli może jak tak dobrze się czujemy to będą chłopcy [emoji848][emoji848][emoji848]
Nie ja nie mam nic.A cycki też nie reagują?! [emoji33][emoji33]
Wlasnie tak mysleJa na codzień mam dość duże piersi więc dużej różnicy nie ma. Ale są nabrzmiale i pełne [emoji4] a nie czuje właśnie nic prócz nich, brzuch mało co boli, rzadko, jedynie nogi rwa. Dziwne trochę. Dziś jest 5t4d. Chyba że wszystko jeszcze przede mną...
A cycki też nie reagują?! [emoji33][emoji33]
Moje cycki tez nie bolą, dopiero jak mocno zcisne to coś tam czuje. Jedynie maja żyłki fioletowe i sutki bardziej stercza
U mnie normalniewręcz baaardzo intensywne doznania [emoji12]
Ja nigdy nie robiłamDziewczyny robiliście w ciąży test owulacyjny? Bo mi tyle ich zostało że robiesobie zadali i są takie jaja że jest kreska testową tak ciemna A kontrolnej prawie nie widać. Testową pojawia się od razu gruba po zameczeniu w moczu [emoji23][emoji23][emoji23] zdjęcie poglądowe. Chyba beta musi być wysoka...Zobacz załącznik 1078137
Wlasnie tak myslenajgorsze dopiero nadejdzie
![]()