reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Wiecie co martwie się o dziewczyny, ktore sie nie odzywaja na forum jest na 37 w tabelce a odzywa sie garstka
Tak jest zawsze....niestety, nie każdy jest zwiazany z forum, ja bardzo lubie wiedziec co u was, wiem, ze bedziemy razem te 9 miesiecy i jeszcze dłużej, mam nadzieje, ze z czasem utworzymy swoja zgraną grupe na fb i bedzie latwiej :) tu jednak narazie publicznie wiec nie wszystko chce sie pisac :)

Wiecie co martwie się o dziewczyny, ktore sie nie odzywaja na forum jest na 37 w tabelce a odzywa sie garstka
Tak też to właśnie zauważyłam, dość dużo nas jest a udziela się niewiele.
No ale jeszcze mają czas, zanim zamkniemy wątek to pewnie się ujawnia i dadzą poznać.

Ja już wróciłam z siłki ani trochę mi siła nie spadła, myślałam że jednak w wydolności choć będzie różnica ale jednak nie.

Coś zaczynam wątpić w ta ciążę i chyba się przejdę w piątek na wizytę bo to jest aż nienormalne że ja nic nie czuję

W dodatku mężowi nic nie kupiłam jakoś strasznie zwątpiłam i teraz to wcale nie chce mu mówić bo zacznie mu zależeć :(

reklama
Do góry