Sabi32
Fanka BB :)
Oo to jak jaAaa to 13 październik tak mówi apkan
Dzięki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo to jak jaAaa to 13 październik tak mówi apkan
Dzięki![]()
Wiecie co martwie się o dziewczyny, ktore sie nie odzywaja na forum jest na 37 w tabelce a odzywa sie garstka
Tak jest zawsze....niestety, nie każdy jest zwiazany z forum, ja bardzo lubie wiedziec co u was, wiem, ze bedziemy razem te 9 miesiecy i jeszcze dłużej, mam nadzieje, ze z czasem utworzymy swoja zgraną grupe na fb i bedzie latwiejWiecie co martwie się o dziewczyny, ktore sie nie odzywaja na forum jest na 37 w tabelce a odzywa sie garstka
Może mnie mają czasu... [emoji848][emoji848]
Tak też to właśnie zauważyłam, dość dużo nas jest a udziela się niewiele.Wiecie co martwie się o dziewczyny, ktore sie nie odzywaja na forum jest na 37 w tabelce a odzywa sie garstka
Juz o tym myslalam ale generalnie trochę czasu juz minęło... mam nadzieje, ze wszystko ok
Dziecko się da wpisać dopiero jak się urodzi [emoji6]tez szukalsm jak drugie wpisać i nie wiem...