reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
No ja przed 8 padlam [emoji23] i wstalam dopiero. Zaraz mloda do szkoly i trzeba do zycia wracac :D
@Arremida90 [emoji3059][emoji7]slicznie [emoji7][emoji3059]

Cześć dziewczynki jak wam mija dzień ❤
Ja już po pobraniu krwi morfo TSH zelazo itd (zaległe badania jak znalazł)
Tak mnie dzis ciągnie na rosol 😯😄😍
A wy jakie plany na dzisiaj?
Ja dziś czekam na pierwszą betę, TSH i progesteron, powtórka pojutrze i mam nadzieję, że w walentynki uda mi się dostać do gine :) Jakoś trzeba dziś w pracy przeżyć mimo tylu wrażeń od wczoraj :D A wieczorem spotkanie z przyjaciółką :)

Ja dziś czekam na pierwszą betę, TSH i progesteron, powtórka pojutrze i mam nadzieję, że w walentynki uda mi się dostać do gine :) Jakoś trzeba dziś w pracy przeżyć mimo tylu wrażeń od wczoraj :D A wieczorem spotkanie z przyjaciółką :)
Ja się wygadałam babci z ciąża chociaż nie chciałam po ostatnim ale jest dla mnie bliżej niż mama więc musialam. Ale wszystko bd dobrze. Już chce czwartek i zobaczyć pęcherzyk 😍

Do mnie zaczyna dobierać,że będzie ok. Tylko jeszcze serduszko ,ale to tylko kwestia czasu. Ostatnio było wszystko ok.
Ciąża wewnątrzmaciczna,Więc dobrze. W ogóle dla mnie super,że owu wróciłamtakże to bardzo dobry znak [emoji779][emoji779][emoji7][emoji7]
Miałam mieć w lutym pierwszy monitoring po histo, a tu ciąża . Mega zaskoczenie. Biorąc jeszcze ilość zbliżeń w okolicy możliwej owu JEDEN RAZ ,po prostu to był nasz czas i tyle [emoji7][emoji7][emoji7]

Ha, ja dokładnie to samo!! Dziś miałam wizytę żeby omówić wyniki wymazów, AMH itd, a zobaczyłam już malutkiego kropka <3

reklama
Ja się wygadałam babci z ciąża chociaż nie chciałam po ostatnim ale jest dla mnie bliżej niż mama więc musialam. Ale wszystko bd dobrze. Już chce czwartek i zobaczyć pęcherzyk 😍
Ależ będzie piękny widok 😍❤ Moja babunia odeszła pół roku temu, nie zdążyła... Ale wierzę, że to dzięki jej czuwaniu udalo nam się w końcu po 14 cyklach starań :) Będzie przy nas tylko inaczej :) U mnie wie mąż i przyjaciółka, a mamie powiem w weekend jak już zobaczę czy beta przyrasta, ale kreski ciemniutkie, jestem dobrej myśli, nie możemy się teraz stresować :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry