Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś czekam na pierwszą betę, TSH i progesteron, powtórka pojutrze i mam nadzieję, że w walentynki uda mi się dostać do gineCześć dziewczynki jak wam mija dzień ❤
Ja już po pobraniu krwi morfo TSH zelazo itd (zaległe badania jak znalazł)
Tak mnie dzis ciągnie na rosol
A wy jakie plany na dzisiaj?
Nie martw się zaraz będzie serducho jak dzwonDziewczynki chciałabym Wam przedstawić mój zarodeczek, na razie nie ma serduszka - albo go nie widać, za tydzień (18.02) usg serduszkowe. Wg usg 6t3d czyli pokrywa się z wyliczeniami. Jestem szczęśliwa i spokojna.
Zobacz załącznik 1078812
Ja się nie odzywam ale to tylko dlatego, że myślami jestem już na wizycie, która mam pojutrze... Wierzę, że musi być dobrze, ale to moja pierwsza ciąża, do tegi6mam Hashimoto i wiecie milion myśli i emocjiWiecie co martwie się o dziewczyny, ktore sie nie odzywaja na forum jest na 37 w tabelce a odzywa sie garstka
Ja się wygadałam babci z ciąża chociaż nie chciałam po ostatnim ale jest dla mnie bliżej niż mama więc musialam. Ale wszystko bd dobrze. Już chce czwartek i zobaczyć pęcherzykJa dziś czekam na pierwszą betę, TSH i progesteron, powtórka pojutrze i mam nadzieję, że w walentynki uda mi się dostać do gineJakoś trzeba dziś w pracy przeżyć mimo tylu wrażeń od wczoraj
A wieczorem spotkanie z przyjaciółką
![]()
Też mam wizytę w czwartekJa się wygadałam babci z ciąża chociaż nie chciałam po ostatnim ale jest dla mnie bliżej niż mama więc musialam. Ale wszystko bd dobrze. Już chce czwartek i zobaczyć pęcherzyk![]()
Do mnie zaczyna dobierać,że będzie ok. Tylko jeszcze serduszko ,ale to tylko kwestia czasu. Ostatnio było wszystko ok.
Ciąża wewnątrzmaciczna,Więc dobrze. W ogóle dla mnie super,że owu wróciłamtakże to bardzo dobry znak [emoji779][emoji779][emoji7][emoji7]
Miałam mieć w lutym pierwszy monitoring po histo, a tu ciąża . Mega zaskoczenie. Biorąc jeszcze ilość zbliżeń w okolicy możliwej owu JEDEN RAZ ,po prostu to był nasz czas i tyle [emoji7][emoji7][emoji7]
Ależ będzie piękny widokJa się wygadałam babci z ciąża chociaż nie chciałam po ostatnim ale jest dla mnie bliżej niż mama więc musialam. Ale wszystko bd dobrze. Już chce czwartek i zobaczyć pęcherzyk![]()