Sabi32
Fanka BB :)
Teraz 14 miesiecy, ale od 6 je roznosci. Kurcze jemy wszystko, ale duzo do wyboru i tak od poczatku wiec mala jest przyzwyczajona do warzyw itda ile młoda ma?
pisz koniecznie co jecie bo ja już nie mam pomysłów![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz 14 miesiecy, ale od 6 je roznosci. Kurcze jemy wszystko, ale duzo do wyboru i tak od poczatku wiec mala jest przyzwyczajona do warzyw itda ile młoda ma?
pisz koniecznie co jecie bo ja już nie mam pomysłów![]()
Kiedyś szukałam w Biedrze Ale nie było [emoji57]
Ja z objawow uwaga Hit - zapalenie pecherza moczowegoTak patrzac na nasza grupe to jednostkowe przypadki maja wizyty nad porcelanowym uchemjakby zrobic zestawienie to tak na prawde wiecej jest "objawow" PMS, przemeczenia, przesilenia, przeziebienia. To dobrze. I trzeba trzymac kciuki zeby tylko takie "objawy" miec
![]()
O ile ma lat?Odpocznę odpocznę Ale jeszcze jakiś obiad muszę zrobić synowi. Przestał jeść w szkole,ale się nie dziwię bo paskudne.
Widze tu super silna wole!!! Gratki!60 kg różnicyZobacz załącznik 1079011
Swietne!sama bym z chęcią to zjadlaTakie jemy pysznoscisorki ze sie chwale, ale jestem zachwycona blw
Zobacz załącznik 1079152Zobacz załącznik 1079154Zobacz załącznik 1079156
Tez nie bylam, z corka sie przelamalam i jestem zachwyconaSwietne!sama bym z chęcią to zjadla.....ale jednak nie jestem zwolenniczką blw, napewno nie 6 miesięcznego malucha.
Przepraszam ze nie na temat i niestety jesZcze do was nie dolaczeale mam pytanie czy ktoras z dziewczyn tutaj zaszla w ciążę naturalnie przy oligospermi 2 stopnia czyli za mala liczba plemnikow w nasieniu partnera?
Po 125 jest dawka 137U mnie kazali od razu po pozytywnym tescie dołożyć jedna dawke. Do testu brałam 125 a od pozytywnego testu 150 dziś tez badałam tsh. Za tydzień dostanę telefon z wynikiem
Ja z objawow uwaga Hit - zapalenie pecherza moczowego [emoji2356]