Rudaa94
Fanka BB :)
Ciezko to stwierdzic wiec chyba odpowienim terminem bedzie : w kazdej chwili
A orientujecie sie kiedy moga pojawic sie pierwsze mdlosci?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co tęsknisz za nimi?A orientujecie sie kiedy moga pojawic sie pierwsze mdlosci?
A no chyba ze tak. W sumie kazdy inny. Ja tatczycy w ogole nie mam wiec tez sie rzadze swoimi prawamiAle mi kazał endokrynolog od razu pełna 25 - tke brać
No wlasnie nie. Ale wolałabym zeby pojawily sie jak już musza dopiero jak powiem moim dziewczymom w pracy o ciazyA co tęsknisz za nimi?ja mam nadzieję,ze nigdy.
Moj tez nie bedzie zadowolony. W czwartek wyjeżdżam na tydz i okazuje sie ze zaklad bedzie stal- widocznie niezastapiona jestemDobrnęłam do końca, w końcuu mnie dziś ciężki dzień w pracy, na szczęście już w domu. Koleżanka złożyła dziś wypowiedzenie, jak szefowa dowie się jeszcze o mojej ciąży to wpadnie w szał
z objawów u mnie też nic, a nic- a nawet mam jakoś więcej siły
![]()
To tego Ci życzęNo wlasnie nie. Ale wolałabym zeby pojawily sie jak już musza dopiero jak powiem moim dziewczymom w pracy o ciazy
Ja to w pracy pilnuje rzeby się nie wygadać ale chwilami tak źle się czuje w głowie się kręci jak na karuzeli i mdli napadowo,dzisiaj w pół dnia chciałam rzucić wszystko i iść wpindu do domu!