Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Super. Cieszę się.Kochane!!!! Dzidziuś ma 1.36 cm i bije mu pięknie serce!!! [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531] Jestem taka szczęśliwa, że nie umiem tego opisać!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super. Cieszę się.Kochane!!!! Dzidziuś ma 1.36 cm i bije mu pięknie serce!!! [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531] Jestem taka szczęśliwa, że nie umiem tego opisać!!!!!!!!
Dzisiaj same dobre wieści czytam:-) [emoji173] cieszę się bardzo :-)
Co do L4 moja doktorka też proponowała, myślę że każdy ginekolog powinien chociazby zaproponować.
Ja narazie pracuje ,ale jestem taka ponad to:-) nie mówiłam jeszcze,nawet dzisiaj zaplanowałam urlop na czerwiec i sierpien,z którego napewno nie skorzystam :-) wszyscy się spinaja ,a ja sobie myślę w duchu - jak mi dobrze,jestem w ciąży i naprawdę mnie to nie dotyczy bo nikt mi nic już nie kaze:-) powiem im po wizycie 11.03.
A jak u Ciebie kochana ? Już po ?u mnie pewnie będzie jeszcze bez mm - sam pęcherzyk ale mam dzieję że cały i zdrowyczekam właśnie pod gabinetem
Wrzucę fotkę jak wrócę do domu, bo jeszcze muszę mojego przedszkolaka ogarnąć, a teraz jadę autobusem.. Dziś mam 7+4 i dzidziuś też ma 7+4, więc idealnie wiek ciąży się zgadzaJuhuuu! Pięknie mamusiu! Rozumiem Cię dziś jak nikt [emoji7] masz fotkę? Pokaż to cudeńko! [emoji16][emoji16][emoji16]
Tak, skomplikowana przez poronienia.. Donoszona ciąża była ok, choć w 8mym tygodniu miałam krwawienie i też pierwsze miesiące musiałam się mega oszczędzać..@sówka91 suuuper wieści
A u ciebie skomplikowana historia przez poronienia tak? A ciąża donoszona była problemowa?
Ja jutro o 10.30 będę już wszystko wiedzieć![]()
Musiałam przesunąć wizytę bo okazało się że muszę być na popo w pracy a miałam zabukowana na 15.30
Na szczęście udało się przebukowac![]()
A jak u Ciebie kochana ? Już po ?
Wrzucę fotkę jak wrócę do domu, bo jeszcze muszę mojego przedszkolaka ogarnąć, a teraz jadę autobusem.. Dziś mam 7+4 i dzidziuś też ma 7+4, więc idealnie wiek ciąży się zgadzaLekarz w badaniu mówi, że nie ma żadnego plamienia, ale mam się cały czasem oszczędzać i przychodzić teraz co tydzień na wizyty, żeby podglądać, ale my wyjeżdżamy na ferie.. Już mu nawet nie chciałam mówić
Założył mi kartę ciąży, tp na 8.pazdziernika, powiedział, że mam skomplikowana historię, ale wszystko jest i będzie dobrze ☺☺