Folami83
Fanka BB :)
Okejka ,dziękujęMetylowanym na pewno nie zaszkodzisz, ale jak się nie badalas, to bralabym te standardowe zestawy witamin ze spokojną głową ☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Okejka ,dziękujęMetylowanym na pewno nie zaszkodzisz, ale jak się nie badalas, to bralabym te standardowe zestawy witamin ze spokojną głową ☺
Katarzyna Moszczyńska
To nam mówili, że o ile normalnie się jej nie da przedawkować, bo po prostu nadmiar jest usuwany z moczem, to w ciąży się może kumulować i przez to szkodzić, ale czy to aktualna wiedza, to niestety nie sprawdzałamTeż czytałam że trzeba być ostrożnym bo uszczelnia naczyniakrwionośne i może być gorszy przepływ przwz łożysko. Ale to takie ogólne na necie znalazłam, nie konkretny artykuł.
Narobiłaś mi smaka na frytki ...Czesc dziewczynki, dawno mnie nie bylo, ale zamykam sprawy w pracy. Mialam jakies 30 stron zaleglosci- nadrobilam. Zlory medal poprosze.
Jestem po wizycie u mojego lekarza w Medicover, dostalam skiero na te wszystkie pierwsze podstawowe badania, lece jutro rano. Kaszojadek ma juz 1.06cm, zrobil doktorek szybki podglad
Wlasnie juz jestem ustawiona do super speca na to dokladne usg z testem PAPPA. Nie ma specjalnych wskazan, ale mam to w pakiecie ciazowym, to robie.
Mam niestety na frytki z maczka. Krakersy. Pizze. Tosty etctroche sie opieram, troche nie.
W czwartek lece do mokago lekarza prywatnego. Niech potaierdzi ze wszystko ok ❤
Od piatku nie ma mnie w pracy, ale i mnie dopadlo zmeczenie. Takie do przezycia, ale po co tak zyc, jak mozna isc spactroche nudnosci, bez wiekszych szalenstw.
Brzuch ktey sie pojawil to nie Kaszojad, to raczej frytki![]()
@Rudaa94 jak po wizycie?
Cudownie ❤Dopiero na dupke usiadlam
2.9 cm
Puls 164
Terminy sie pokrywaja
Zrobiona cytologia bo tego nie zalatwilam.
Ogolnie mam nadzerke ktora wlasnie mi plami ale nie ma paniki bo o niej wiem
Dziecię szatantanczylo sobie macarene (no bo ja slodyczoholik jestem) i nie myslalo o współpracy zeby dac sie zmierzyć.
Ogolnie wszystko prawidlowo
Zobacz załącznik 1090040Zobacz załącznik 1090041