reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja tam wcale nie uważam Cię za wariatkę. Wszystkie jesteśmy już mamusiami. To jest coś pięknego. Trzeba się z tego cieszyć. Po prostu niektóre wolą „przeczekać” ten niebezpieczny I trymestr, żeby później mniej cierpieć, jeśli coś się stanie. Mam trochę przez to taką blokadę przed planowaniem, zazdroszczę Ci, że Ty po prostu wiesz, że będzie dobrze (bo będzie!) i wszystko sobie planujesz :)
Ja mam tak samo, nigdy nie zakladam zlego, tym samym zamowilam juz zawieszke do smoczka taka ladniutka w neutralnym kolorze :D

reklama
Ja mam tak samo, nigdy nie zakladam zlego, tym samym zamowilam juz zawieszke do smoczka taka ladniutka w neutralnym kolorze :D
Jak się nie ma na koncie żadnych poronień, to oczywiście się nie dziwię, bo dla Was ciąża=poród 😉 Ja mam na koncie pięć poronień, więc też trudno się dziwić mniejszemu entuzjazmowi do wczesnych zakupów 😉 Choć żeby nie było, też sobie robię screeny jak mi się coś spodoba 🙈🙈😁

Załączniki

• Screenshot_2020-02-13-10-25-02-009_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2020-02-13-10-25-02-009_com.facebook.katana.png
    325,9 KB · Wyświetleń: 95
[emoji4]
Jak się nie ma na koncie żadnych poronień, to oczywiście się nie dziwię, bo dla Was ciąża=poród [emoji6] Ja mam na koncie pięć poronień, więc też trudno się dziwić mniejszemu entuzjazmowi do wczesnych zakupów [emoji6] Choć żeby nie było, też sobie robię screeny jak mi się coś spodoba [emoji85][emoji85][emoji16]
Screenshot_20200212-075622_Facebook.jpeg

Jak się nie ma na koncie żadnych poronień, to oczywiście się nie dziwię, bo dla Was ciąża=poród 😉 Ja mam na koncie pięć poronień, więc też trudno się dziwić mniejszemu entuzjazmowi do wczesnych zakupów 😉 Choć żeby nie było, też sobie robię screeny jak mi się coś spodoba 🙈🙈😁
Mi płeć jest obojętna, ale synek marzy o siostrze, więc też oglądam potencjalne zakupy w tym kierunku 😁♥️ Dla synka wszystko mam, więc nie będę nic kupować jak coś ☺️

reklama
Do góry