reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
A tak w ogóle to przed 21 dzwoniła do mnie oddziałowa. Chyba opadły emocje ;) dopytała co i jak z tym moim zwolnieniem, od kiedy dokładnie i które dyżury jeszcze przed obstawie. Na koniec "kazała" już iść spać, bo późno i mam się wysypiać i o siebie dbać. Powiedziała, że mam się o nic nie martwić :) nie powiem, miło mnie zaskoczyła :) no i na wieczór trochę lżejsza głowa. Teraz oby wytrwać w spokoju do następnej wizyty 24.02 i oby groszek pięknie urósł i wszystko nadrobił [emoji110][emoji172]

No to fajnie ze emocje opadly i podeszla o tego po ludzku :)
A tak w ogóle to przed 21 dzwoniła do mnie oddziałowa. Chyba opadły emocje ;) dopytała co i jak z tym moim zwolnieniem, od kiedy dokładnie i które dyżury jeszcze przed obstawie. Na koniec "kazała" już iść spać, bo późno i mam się wysypiać i o siebie dbać. Powiedziała, że mam się o nic nie martwić :) nie powiem, miło mnie zaskoczyła :) no i na wieczór trochę lżejsza głowa. Teraz oby wytrwać w spokoju do następnej wizyty 24.02 i oby groszek pięknie urósł i wszystko nadrobił [emoji110][emoji172]

Masz zwolnienie? Mówiłaś oddziałowa? Bo ja chyba kurna przeoczyłem gdzieś... [emoji2356]

Mówiłam dziś rano. Zwolnienia nie mam, na następnej wizycie już się zgodzę je przyjąć, ale to dopiero 24.02. Został mi jeden dyżur w niedzielę teraz i potem idę na urlop. Z urlopu już nie wracam.
Masz zwolnienie? Mówiłaś oddziałowa? Bo ja chyba kurna przeoczyłem gdzieś... [emoji2356]

Ja dzis 2 drzemki zrobilam :) ale zaraz tez ide bo rano wstac musze...na sama mysl mi sie nie chce
U mnie na razie brak takich typowych objawów, a niedobrze zrobiło mi się może ze dwa razy 😃 Ciekawe jak długo jeszcze to potrwa. Dziś dokuczał mnie ból w lędźwiach prawie cały dzień. Nic tylko leżeć. A beta już prawie 1 tys 😂

No i bardzo mądra decyzja Kochana! W Twoim przypadku nie może być inaczej.
Mówiłam dziś rano. Zwolnienia nie mam, na następnej wizycie już się zgodzę je przyjąć, ale to dopiero 24.02. Został mi jeden dyżur w niedzielę teraz i potem idę na urlop. Z urlopu już nie wracam.

reklama
Ja dzisiaj mam dziwne uczucie w brzuchu. Cały dzień takie szczypanie. Jakby ktoś mnie tam lapal za macie i podszczypwal delikatnie. Bardzo dziwnie... [emoji848]
U mnie na razie brak takich typowych objawów, a niedobrze zrobiło mi się może ze dwa razy [emoji2] Ciekawe jak długo jeszcze to potrwa. Dziś dokuczał mnie ból w lędźwiach prawie cały dzień. Nic tylko leżeć. A beta już prawie 1 tys [emoji23]

Do góry