reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja myślę, że nie powinnysmy porównywać tych wymiarów aż tak bardzo miedzy sobą ,bo każdy dzidzius jest inny i w innym tepie się będzie rozwijał.tak samo jak nasze przyrosty i bety byly różne w tych samych dniach cyklu i tak jak nasze dzieci się urodza z różną masą urodzeniowa i długością ciała mimo że w tym samym tygodniu ciąży:-)
Grunt to mieć zaufanego lekarza i jego się słuchać.:-)

Masz racje, każda z nas jest innym przypadkiem [emoji846] Nie dac się zwariować [emoji16]

@Anna_87 @Rudaa94 Dzięki kochane 🙁❤️ Teraz jeszcze po wyjściu z domu w drodze do przygodni po wyniki pękła mi podeszwa w zimowym bucie, stopa mokra, a nie mam jak wrócić się bo już muszę jechać do dziadka do domu wziąć mu kilka rzeczy a potem do szpitala a wieczorem endo i gine. Ciekawe co jeszcze dziś mnie czeka 🙁 Chyba hormony też już powoli zaczynają robić swoje, bo czuję się coraz bardziej rozklekotana emocjonalnie 🙁

mieć taką wnuczkę to skarb [emoji4]
@Anna_87 @Rudaa94 Dzięki kochane [emoji853][emoji3590] Teraz jeszcze po wyjściu z domu w drodze do przygodni po wyniki pękła mi podeszwa w zimowym bucie, stopa mokra, a nie mam jak wrócić się bo już muszę jechać do dziadka do domu wziąć mu kilka rzeczy a potem do szpitala a wieczorem endo i gine. Ciekawe co jeszcze dziś mnie czeka [emoji853] Chyba hormony też już powoli zaczynają robić swoje, bo czuję się coraz bardziej rozklekotana emocjonalnie [emoji853]

Staram się jak mogę :( śp. Babunia i Dziadek to jak drudzy rodzice. Wychowali mnie, mama była samotną mamą. Są dla mnie bardzo ważni i oddałabym wszystko za nich :( Ajezus chyba łapie mnie melancholia i płacz znowu...
Wszystko musi być dobrze, tym bardziej że prawnuczek/prawnuczka w drodze :)!!!!!

To jak bedziesz u dziadka to najwyzej wez od niego skarpetki i chociaz zmien na suche, bo z nosa bedzie zaraz kapać. Dziadek jeszcze nie wie ale ma dla kogo z choroba walczyc :) butem sie nie przejmuj, rzecz nabyta :) wizyta u lekarzy musi przebiec pomyslnie :) a jak wrocisz to zrob sobie jakas przyjemnosc po ciężkim dniu :)

@Anna_87 @Rudaa94 Dzięki kochane [emoji853][emoji3590] Teraz jeszcze po wyjściu z domu w drodze do przygodni po wyniki pękła mi podeszwa w zimowym bucie, stopa mokra, a nie mam jak wrócić się bo już muszę jechać do dziadka do domu wziąć mu kilka rzeczy a potem do szpitala a wieczorem endo i gine. Ciekawe co jeszcze dziś mnie czeka [emoji853] Chyba hormony też już powoli zaczynają robić swoje, bo czuję się coraz bardziej rozklekotana emocjonalnie [emoji853]

To jak bedziesz u dziadka to najwyzej wez od niego skarpetki i chociaz zmien na suche, bo z nosa bedzie zaraz kapać. Dziadek jeszcze nie wie ale ma dla kogo z choroba walczyc :) butem sie nie przejmuj, rzecz nabyta :) wizyta u lekarzy musi przebiec pomyslnie :) a jak wrocisz to zrob sobie jakas przyjemnosc po ciężkim dniu :)
Dziękuję za te słowa ❤️❤️❤️ Wieczorem idziemy z M. na kolację, więc będzie relaks po ciężkim dniu... Dziadek wkrotce się dowie, tylko jeszcze nie wiem kiedy, i tak, mam nadzieję, że dzięki temu uzna, że ma po co jeszcze z nami być ❤️

reklama
Ja nie mam pojęcia co kupić mojemu A za 3h będzie w domu [emoji2356] A oczywiście jeszcze w szlafroki dopiero pije kawę i pomysłow mam brak [emoji2368][emoji16]
To super zw tak milo zaczyna ci się dzień [emoji3590]

Ja muszę jechać po jaki prezent na walentynki.... A że mój mąż na popołudnie mam na to dosłownie ze 2 3 h a pomysłu brak [emoji2360].
Oby w pracy zleciło Ci szybciutko. wspaniałe ze czujesz się dobrze [emoji3059]

Do góry