Ja mam to samo. Jestem zakochana w tych ubraniach, wózkach. Ale trzeba jeszcze teoche poczekaćTeraz są takie promocje, że aż kusi, żeby coś z tym fantem zrobićhaha. Ale się wstrzymuję.
reklama
niunia456
Fanka BB :)
Witaj w klubie ja już przeglądam strony internetowe nawet juz wybrałam wózek ale nic nie kupuje do 20 tygodniaTeraz są takie promocje, że aż kusi, żeby coś z tym fantem zrobićhaha. Ale się wstrzymuję.
anio0
Właśnie... wózek i fotelik po Młodej poszedł na sprzedaż. To samo z krzesełkiem do karmienia i wanienką... w zasadzie pozbyliśmy się wszystkich tych większych rzeczy, których nie było gdzie trzymać. Trudno. Na Zośkę ostatnio w dwa dni poszło 7,5 tys. bo musiała mieć zabieg prywatnie robiony, to przełkniemy i wyprawkę, haha 
Z takich większych rzeczy to na banki nic nie kupie, ale znam siebie i wiem, ze jak gdzieś będę na mieście i bedą jakieś cudowne śpioszki to sie im nie oprę (oczywiście jeżeli wszystko Ok będzie na wizycie). Teraz z moim charakterem przez miesiąc lepiej żebym nie wybierała sie na miastoWitaj w klubie ja już przeglądam strony internetowe nawet juz wybrałam wózek ale nic nie kupuje do 20 tygodnia

Rogata1298
Tak byłamHej na wrzesniowach też byłaś nie?Ja dziś 5+3 byłam w czwartek u gina i było 5+1 1,08cm pęcherzyk to prawie identyko mamy
mi kazała przyjść za niecałe 3tyg więc idę 22.02 to będzie 7+5 i się doczekać nie mogę jak urosnie maleństwo
![]()

A jaki wózek Ci sie podoba?Witaj w klubie ja już przeglądam strony internetowe nawet juz wybrałam wózek ale nic nie kupuje do 20 tygodnia
A może to krwawienie implantacyjne lub plamienie? Może nie jest zaraz te najgorsze.Chyba dostałam okresu [emoji849]
anio0
zwróć uwagę na kolor i ilość. W terminie planowanej @ pojawia się często plamienie implantacyjne. Zaczekaj do jutra i głowa do góry!Chyba dostałam okresu [emoji849]
reklama