reklama
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Mi lekarz powiedział że nie zaleca [emoji3064] Także u nas minimum 3 tygodnie celibatu do wizyty. A nie wykluczone że do 12 tygodnia.
Ja się właśnie zastanawiam, czy będzie można z mężem poszaleć w walentynki. Jakie macie zdanie na ten temat? Czy do 12 tygodnia lepiej nie?
anio0
ja też ze względu na wcześniejsze plamienia poczekam sobie jeszczeMi lekarz powiedział że nie zaleca [emoji3064] Także u nas minimum 3 tygodnie celibatu do wizyty. A nie wykluczone że do 12 tygodnia.
Zoyak
Ja to kocham winko jakieś półwytrawne czy wytrawnechyba naleje sobie soku w kielicha i jakiś film obejrzymy
![]()
Ja za to jestem fanką proseccoodbije sobie za rok
![]()
Bardzo polecam bezalkoholowy Cin Cin (ten ze skrzydłami) zamiast prosecco oraz bezalkoholowe winka półwytrawne schloss sommerau w Auchan za 15zl. Białe smakuje jak riesling.
O dzieki, to musze przetestowac!Bardzo polecam bezalkoholowy Cin Cin (ten ze skrzydłami) zamiast prosecco oraz bezalkoholowe winka półwytrawne schloss sommerau w Auchan za 15zl. Białe smakuje jak riesling.![]()
super, ja mam zamiar w Myszkowie rodzić ty pewnie też? do jakiego lekarza będziesz chodzić?Ja 30km od Częstochowy z Myszkowa![]()
Tak tez chce tam rodzic, doktor Kobos. Tylko właśnie z moich informacji przenieśli go do Zawiercia i nie wiem jak to będziesuper, ja mam zamiar w Myszkowie rodzić ty pewnie też? do jakiego lekarza będziesz chodzić?

reklama
O tak, kiedyś tez kupilam winko bezalkoholowe za 30zl a po pierwszym lyku wylalam do zlewu. Fuj nie lubie soku winogronowego 
Jest ktos z Krakowa?

Jest ktos z Krakowa?