Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja za 1wszym razem sama, za drugim też chyba wolę sama jeżeli będzie sn, nie wiem czy mój mąż by wytrzymał te krzyki i potem nie trzeba by było go z podłogi zbierać.Hej dziewczynyJak tam dzisiaj samopoczucie? A jaki w ogóle wasi partnerzy mają stosunek do porodu? Chcą być z wami do końca i czy Wy tez chcecie?
![]()
A samopoczucie średnio ta pogoda człowieka wykończy ... Nadodatek tak mnie w gardle zaczęło dusić ,te pyłki w mieście gorsze niż na wsi.Hej dziewczynyJak tam dzisiaj samopoczucie? A jaki w ogóle wasi partnerzy mają stosunek do porodu? Chcą być z wami do końca i czy Wy tez chcecie?
![]()
Ja za 1wszym razem sama, za drugim też chyba wolę sama jeżeli będzie sn, nie wiem czy mój mąż by wytrzymał te krzyki i potem nie trzeba by było go tymD
Łącze się w bólu, od kilku dni mnie już tak trzyma. Co chwile muszę coś popijać tak mnie tak drapie w gardle a ostatnio nie miałam nic do picia w aptece i tak mnie zaczęło drapać, od kaszlu łzy mi leciały i musiałam uciekać z tej apteki bo ludzie mnie wzrokiem zabijaliA samopoczucie średnio ta pogoda człowieka wykończy ... Nadodatek tak mnie w gardle zaczęło dusić ,te pyłki w mieście gorsze niż na wsi.
U mnie też słabo z samopoczuciem. Mój mąż po wczorajszym spotkaniu w szkole rodzenia (było akurat szczegółowe wyjaśnienie tego jak wygląda poród), stwierdził, że dla niego to pikuś, i będzie do końca. Więc z chęcią skorzystam, chociaż ktoś wodę poda itdHej dziewczynyJak tam dzisiaj samopoczucie? A jaki w ogóle wasi partnerzy mają stosunek do porodu? Chcą być z wami do końca i czy Wy tez chcecie?
![]()
HejHej dziewczynyJak tam dzisiaj samopoczucie? A jaki w ogóle wasi partnerzy mają stosunek do porodu? Chcą być z wami do końca i czy Wy tez chcecie?
![]()
My o tym jeszcze nie rozmawialiśmy i ja też sama nie wiem, jak bym chciała. Myślę, że jak zaczniemy chodzić do szkoły rodzenia to ten temat wyjdzie i wtedy zdecydujemy.Hej dziewczynyJak tam dzisiaj samopoczucie? A jaki w ogóle wasi partnerzy mają stosunek do porodu? Chcą być z wami do końca i czy Wy tez chcecie?
![]()
u mnie też pierwsza ciąża. Nastawiam się na SN, ze znieczuleniem zewnątrzoponowym, jeśli się uda. Ale mogę jeszcze kilka razy zmienić zdanieprzeczytałam że z ZZO nie za bardzo można pozycji wertykalnych, a dzięki nim poród może przebiec szybciej, więc już nie wiem. A jak wypadnie że musi być CC, to niech będzie, nie będę narzekać
![]()
U mnie dokladnie tak samo!Ja jestem ogromnym cykorem jesli chodzi o jakiekolwiek wizyty w szpitalu wiec nie ma opcji, zebym poszla rodzic sama. My nawet o tym nie rozmawialismy bo oboje od poczatku wiedzielismy, ze idziemy tam razem. Jedynie maz mowi, ze nie bedzie mnie trzymal za reke bo mu ja polamie![]()