crainte
Fanka BB :)
Nie chce mi się liczyć dokładnie, ale wygląda na to, że mój 26+4 to dla mojego lekarza 26+4, a dla tego wykazu 27.No u Ciebie to się akurat sprawdza te centylem bo myślałam,że może ten wypis jej do dupki
Wyżej wstawilam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie chce mi się liczyć dokładnie, ale wygląda na to, że mój 26+4 to dla mojego lekarza 26+4, a dla tego wykazu 27.No u Ciebie to się akurat sprawdza te centylem bo myślałam,że może ten wypis jej do dupki
Wyżej wstawilam
U Ciebie 26 miałaś ponad 900 to ponad 50centyli bo tam jest rubryka dla 10-50-90Nie chce mi się liczyć dokładnie, ale wygląda na to, że mój 26+4 to dla mojego lekarza 26+4, a dla tego wykazu 27.
A jak spojrzysz z tą wagą na 27, to który to centyl? Z dokładną wagą 908.U Ciebie 26 miałaś ponad 900 to ponad 50centyli bo tam jest rubryka dla 10-50-90
zależy ile masz bo 26 tydzień to od 26.0 do 26.6 dni i na ten tydzień wtedy patrdzyszA jak spojrzysz z tą wagą na 27, to który to centyl? Z dokładną wagą 908.
No lekarze zaokrąglają wiek do przodu ale w miesiączce się w ciążę zajść nie da heh dlatego jak ja patrzę to patrzę np miałam 26 i 3 to na 26 patrzę, no i w Twoim przypadku też tak patrzyłam, a Ci pewnie na 27 wyliczyłA jak spojrzysz z tą wagą na 27, to który to centyl? Z dokładną wagą 908.
Wyliczała dokładnie na 26+4No lekarze zaokrąglają wiek do przodu ale w miesiączce się w ciążę zajść nie da heh dlatego jak ja patrzę to patrzę np miałam 26 i 3 to na 26 patrzę, no i w Twoim przypadku też tak patrzyłam, a Ci pewnie na 27 wyliczył
Też nie do końca tak, w tym konkretnym przypadku...Ale sprawa już wyjaśniona poniżej.zależy ile masz bo 26 tydzień to od 26.0 do 26.6 dni i na ten tydzień wtedy patrdzysz
O matko gdzie taka cena.W Kauflandzie niby ma przyjechać po 5zl o ile dojedzie i też już z limitem na osobę 10kgEdit w kujawsko- pomorskim (Bydgoszcz) cukier za 3.50coslimit 10kg
![]()
w biedronce, zapomniałam dopisaćEdit w kujawsko- pomorskim (Bydgoszcz) cukier za 3.50coslimit 10kg
![]()