Właśnie też do końca nie wiem jak to jest, ale moja położna twierdzi, że skurcze przepowiadające są dopiero po 36 tygodniuszyjka trzyma, to mam nadzieję, że dacie radę jak najdłużejmoże to tylko skurcze przepowiadające wychodzą na KTG? Nie wiem jak to jest dokładnie, bo w żadnej z ciąż nie miałam regularnych KTG

Też bym chciała dotrwać do 37+0. U mnie jeszcze to niskie ułożenie główki dziecka jest niepokojące, ale chyba Twoje dzieciątko też nisko ułożone?
 Też bym chciała dotrwać do 37+0. U mnie jeszcze to niskie ułożenie główki dziecka jest niepokojące, ale chyba Twoje dzieciątko też nisko ułożone? Ja tak sobie obiecywałam, że będę aktywna w ciąży, będę się zdrowo odżywiała, a po 4 miesiącach wymiotów po dosłownie wszystkim, nawet wodzie, nie miałam siły na żadne aktywności, a jadłam wszystko to, co się przyjmowało, niezależnie, czy było zdrowe, czy nie
 Ja tak sobie obiecywałam, że będę aktywna w ciąży, będę się zdrowo odżywiała, a po 4 miesiącach wymiotów po dosłownie wszystkim, nawet wodzie, nie miałam siły na żadne aktywności, a jadłam wszystko to, co się przyjmowało, niezależnie, czy było zdrowe, czy nie