HeraUnique
Fanka BB :)
Dlatego pozostaje poki co z nadzieją, że tak bedzieNo jak mdli to lajtowo do przeżycia, jak już trzeba WC tulić to dramat![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego pozostaje poki co z nadzieją, że tak bedzieNo jak mdli to lajtowo do przeżycia, jak już trzeba WC tulić to dramat![]()
Ja tez mam 5+1dzisiaj 5+1, robiłam proga ale nie ma jeszcze wyników, bo byłam po pracy. Wizytę mam w przyszły czwartek, to moja w sumie 3 ciąża, mam już syna 3.5 roku także już doświadczenie jakieś mamale plamienie jednak mrozi krew w żyłach trochę.
To mamy podobnie ja mam 5+2 z om, z owu 5 dni młodszedzisiaj 5+1, robiłam proga ale nie ma jeszcze wyników, bo byłam po pracy. Wizytę mam w przyszły czwartek, to moja w sumie 3 ciąża, mam już syna 3.5 roku także już doświadczenie jakieś mamale plamienie jednak mrozi krew w żyłach trochę.
o to super, ja w sumie oprócz bólu piersi pierwszy tydzień nie miałam żadnych objawów. Teraz niestety znienawidzone przeze mnie plamienia i lekki ból brzucha. Na szczęście już jest lepiejJa tez mam 5+1![]()
No to tym bardziejDlatego pozostaje poki co z nadzieją, że tak bedziepoza tym kocham jesc i by mnie to wykonczylo dodatkowo
![]()
też miałam z synem młodsze, stresujące to było ale potem nadgonił aż za bardzoTo mamy podobnie ja mam 5+2 z om, z owu 5 dni młodsze. No masz doświadczenie, plamienia zawsze niepokoją, daj znać jak przyjdzie próg. Będzie dobrze kochana
![]()
No ja zobaczę co na usg powie, bo jeszcze nie byłam, pierwsze mam planowane teraz 2go w 5t+5 według omteż miałam z synem młodsze, stresujące to było ale potem nadgonił aż za bardzonie wiem czy wyników nie będę miała dopiero jutro, wolałabym tym razem bez wspomagania przeżyć ciążę
na pewno coś już będzie widaćNo ja zobaczę co na usg powie, bo jeszcze nie byłam, pierwsze mam planowane teraz 2go w 5t+5 według om, najwyżej pójdę na kolejne w przyszły tygodniu
. Ale no już odliczam do usg
.
Ja też życzę Ci bez wspomagaczy![]()
jak beta przekroczy 1000 to już jest widoczny pęcherzyk w macicy, przy 10tys zarodek z serduszkiemJa pierwsza ciąża, więc zielona![]()