reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Dziewczyny u mnie raczej bez happy endu.. 😞 Obudziłam się z bólem brzucha jak na miesiączkę i przy podcieraniu plamienie jak przy początku okresu, jade na sor, ale już wiadomo jak to się skończy..😓
Plamienie się zdarza. Nawet w tych aplikacjach ciążowych było to napisane. Może to tylko jakiś krwiak. Oby to było nic groźnego! Trzymamy kciuki!! 🍀🍀🍀

A skąd byś wiedziała czy ma? Masz lux med czy inne takie? Bo wiesz tam nikt nie powiedział że w gabinecie nie ma usg okazało się na miejscu, więc takie „ja bym nie poszła” to można sobie mówić ale jakbyś poszła z pakietu i zaliczyła zonka że powinno być USG a nie ma to też by Ci fajnie nie było (jak mi 😂)

Nie wiem jak w Medicover, ale w lux med przy umawianiu wizyty masz opcje czy lekarz ma mieć USG czy nie (przynajmniej w Warszawie).
Oczywiście to nadal lekarz decyduje czy je użyje. W Warszawie kojarzę przynajmniej 5 polecanych lekarzy, którzy robią USG na każdej wizycie ja np. u dr Ewy Kuś

@Izz96 mi dzisiaj wszystkie objawy znikły i też lekki stres...
@klaudia16 ty coś czujesz?
@spekoppar_ a Ty jak się czujesz? Miałaś transfer dzień po mnie masz jakiekolwiek objawy? Robiłaś więcej betę czy idziesz na wizytę dopiero do kliniki?
ja się czuję wsumie bez zmian . Spać mi się jedynie chce prawie cały czas i walczę w pracy żeby nie zasnąć . Innych objawów brak , brzuch nie boli , cycki może i są nabrzmiałe ale raczej już nie bolą , także mam nadzieję że wszystko tam okej . W środę idę na wizytę mam nadzieję że zobaczę już coś więcej , chociaż nie nastawiam się jakoś mega na serduszko ale fajnie by było jakby już było , chociaż nastraszylyscie mnie tymi lekarzami na NFZ i teraz się boje ze moja na swoim sprzedaje wszystko widziała a pójdę do tej i okaże się nagle że zarodka nie ma a ja dostanę zawału 😯

Dziewczyny u mnie raczej bez happy endu.. 😞 Obudziłam się z bólem brzucha jak na miesiączkę i przy podcieraniu plamienie jak przy początku okresu, jade na sor, ale już wiadomo jak to się skończy..😓
a czy ty przypadkiem nie miałaś torbiela koło pęcherzyka ? Czy pomyliły mi się osoby . Przykro mi , trzymam kciuki żeby okazało się że to jednak nic złego 😔

Nie wiem jak w Medicover, ale w lux med przy umawianiu wizyty masz opcje czy lekarz ma mieć USG czy nie (przynajmniej w Warszawie).
Oczywiście to nadal lekarz decyduje czy je użyje. W Warszawie kojarzę przynajmniej 5 polecanych lekarzy, którzy robią USG na każdej wizycie ja np. u dr Ewy Kuś
No to w innym pakiecie nie ma takiej opcji jak wybierzesz np prowadzenie ciąży to Cię zapiszą do ziomka bez USG i nara 😂 dlatego ja już tam nie chodzę, tylko po skierowanie i na badania i elo. No chyba że coś się przez te 1.5 roku zmieniło ale nie zamierzam spr

ja się czuję wsumie bez zmian . Spać mi się jedynie chce prawie cały czas i walczę w pracy żeby nie zasnąć . Innych objawów brak , brzuch nie boli , cycki może i są nabrzmiałe ale raczej już nie bolą , także mam nadzieję że wszystko tam okej . W środę idę na wizytę mam nadzieję że zobaczę już coś więcej , chociaż nie nastawiam się jakoś mega na serduszko ale fajnie by było jakby już było , chociaż nastraszylyscie mnie tymi lekarzami na NFZ i teraz się boje ze moja na swoim sprzedaje wszystko widziała a pójdę do tej i okaże się nagle że zarodka nie ma a ja dostanę zawału 😯
No to jak powie że nie widzi to pamiętaj że to sprzęt 😘

No to w innym pakiecie nie ma takiej opcji jak wybierzesz np prowadzenie ciąży to Cię zapiszą do ziomka bez USG i nara 😂 dlatego ja już tam nie chodzę, tylko po skierowanie i na badania i elo. No chyba że coś się przez te 1.5 roku zmieniło ale nie zamierzam spr
też nie korzystam z medi ,nawet po skierowania bo ci ludzie tam są jacyś upośledzeni 🤦 ostatnio jak pisałam z położna że chce potwierdzić ciąże żeby dała mi skierowanie na betę to mi napisała że badanie bety nie jest aby wykluczyć lub potwierdzić ciąże i mam się umówić do lekarza 2 tygodnie po dacie okresu 🤦

reklama
Przykro mi, ale daj znać co się dzieje🥺
W poprzedniej ciąży zaczęłam nagle plamić w 9tc!!!, pamiętam jak z rozpaczy płakałam na podlodze ech... Okazało się, że to naczynko i z ciążą wszystko w porządku...

Do góry