reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Ja oszaleje w tej ciąży, od początku coś.. na usg pęcherzyk i pojawił się maleńki zarodek 2,9mm, ale zrobil mi się 5mm krwiak, lekarz mowi ze jest bardzo mały, ale ciaza zagrożona, mam się oszczędzać, dostałam duphaston i nospe. Brzuch dalej boli, było czysto u lekarza a teraz w toalecie pojawiły się takie brązowe farfocle a potem taka bordowo brązowa krew, nie wiem co z tego będzie, te zawieszenie jest okropne 😓
Musisz być dobrej myśli. Wiem że to trudne, ale nic więcej nie możesz zrobić.

Ja oszaleje w tej ciąży, od początku coś.. na usg pęcherzyk i pojawił się maleńki zarodek 2,9mm, ale zrobil mi się 5mm krwiak, lekarz mowi ze jest bardzo mały, ale ciaza zagrożona, mam się oszczędzać, dostałam duphaston i nospe. Brzuch dalej boli, było czysto u lekarza a teraz w toalecie pojawiły się takie brązowe farfocle a potem taka bordowo brązowa krew, nie wiem co z tego będzie, te zawieszenie jest okropne 😓
Ale jeszcze nic nie przesadzone, trzymajmy się tego ;)

Wiem, że łatwo się mówi… piszę… ale tylko spokój i cierpliwość nas uratuje. Zaciskam mocno za Was kciuki!!!

Mi w sumie jak narazie jest słabo, kręci mi się w głowie i jestem senna, ciekawa jestem jak mi pierwsza morfologia wyjdzie, profilaktycznie już jem rzeczy z żelazem:)
Rozumiem Cię, w poprzedniej ciąży od połowy walczyłam z anemią.
Ja od wczoraj pije zakwas z buraka i jak będę u ginekologa, to zamierzam zapytać o laktoferynę. Podobno ma podobną skuteczność co suplementacja żelazem, ale nie daje tylu skutków ubocznych.

@klaudia16 możesz mi wpisać pierwszą wizytę u gina, mam nadzieję serduszkową, na 28 lutego 🙂.

Dziewczyny co do czucia w ciąży. Z synem to była masakra - dotrwać do 22 to było wręcz niewykonalne.

Teraz jest lepiej - za to metal w buzi postanowił jednak dać o sobie znać. W poprzedniej ciąży trzymał do 6 miesiąca 🤡
Odrzuciło mnie wczoraj od pizzy - a syn koniecznie chciał mnie karmić 🤡

Rozumiem Cię, w poprzedniej ciąży od połowy walczyłam z anemią.
Ja od wczoraj pije zakwas z buraka i jak będę u ginekologa, to zamierzam zapytać o laktoferynę. Podobno ma podobną skuteczność co suplementacja żelazem, ale nie daje tylu skutków ubocznych.

@klaudia16 możesz mi wpisać pierwszą wizytę u gina, mam nadzieję serduszkową, na 28 lutego 🙂.
Oooo anemia to też mój klimat.
Szklanka zakwasu z buraka już wjeżdża od kilku miesięcy!

Niestety w poprzedniej ciąży ginekolog dołączyła mi feroplex.

Trzymam kciuki za serduszko ❤️

reklama
Oooo anemia to też mój klimat.
Szklanka zakwasu z buraka już wjeżdża od kilku miesięcy!

Niestety w poprzedniej ciąży ginekolog dołączyła mi feroplex.

Trzymam kciuki za serduszko ❤️
Ja też znam temat, jestem od 1.5 miesiąca ma tardyferon. Nienawidzę jego zapachu ale oprócz tego nie mam żadnych innych z nim problemów...

Do góry