reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Dziewczyny wy też macie zwiekszone nudności i sennosc po duphastonie? Od wczoraj biorę i zastanawiam się czy to od tego czy przyszly objawy ciążowe 🤔
Ja biorę dowcipnie progesteron i w zastrzykach ale nie mam nic. Może soe po prostu u Ciebie zaczynają i czysty zbieg okoliczności;) chyba że przez to że łykasz tabletki może podrażniać żołądek;) nie ma nic w skutkach ubocznych napisane?

reklama
Ja biorę dowcipnie progesteron i w zastrzykach ale nie mam nic. Może soe po prostu u Ciebie zaczynają i czysty zbieg okoliczności;) chyba że przez to że łykasz tabletki może podrażniać żołądek;) nie ma nic w skutkach ubocznych napisane?
No właśnie w skutkach ubocznych są nudności, więc bardziej wiąże to z tym 😅

Też to słyszałam ale to się tyczy mniejszych też dzieci, jednak 20+ to już dużo na ciążę. Może się nic nie stało tak awaryjnie ale staram się tego nie robić, przytulanie na kolanach jak siedzę.
Jeśli nosiłaś wcześniej to tyczy się wszystkich. Nie było wyszczególnione że do xx kg albo xx wieku można tylko ogolnie

Dziewczyny wy też macie zwiekszone nudności i sennosc po duphastonie? Od wczoraj biorę i zastanawiam się czy to od tego czy przyszly objawy ciążowe 🤔
ja biorę duphaston od dawna i nigdy nie miałam po nim jakiś niepożądanych objawów ,czułam się zwyczajnie

ja biorę duphaston od dawna i nigdy nie miałam po nim jakiś niepożądanych objawów ,czułam się zwyczajnie
a bierzesz jakie probiotyk przy przyjmowaniu tego? Niedawno wyleczyłam helikobakter, przyjmowałam po 12 tabletek dziennie antybiotyku i boje się o moj żołądek 🙈

a bierzesz jakie probiotyk przy przyjmowaniu tego? Niedawno wyleczyłam helikobakter, przyjmowałam po 12 tabletek dziennie antybiotyku i boje się o moj żołądek 🙈
przy dupahstonie ? Nie biorę żadnego probiotyku ,nigdy mi lekarz nic nie wspominal. Ogólnie biorę probiotyk ale to na florę bakteryjna psioszki , żeby miec bak. Kwasu mlekowego bo był u mnie z tym problem jakiś czas temu i tak łykam cały czas

reklama
Jeśli nosiłaś wcześniej to tyczy się wszystkich. Nie było wyszczególnione że do xx kg albo xx wieku można tylko ogolnie
Lekarka zabroniła dźwigać, no z drugiej strony takie dzieciaki prawie 5 łatkę to już rzadziej nosisz ;) teraz wykorztuje męża jak ja czasem trzeba rano przenieść żeby ubrać bo czasem wręcz na śpiąco jedzie do przedszkola.

Do góry