reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
malinova - fajnie tak kupować takie maleńtaski, co?

no uwielbiam te malutkie ubranka :)

Malinova super ciuszki. Chłopięce bardziej czy mi się wydaje?Ja jutro chyba też pójdę coś upolować chociaż ciężko wybrać uniwersalne

no chłopięce chyba :-D ale szybciej ubiorę dziewczynę w chłopięce niż w chłopca w dziewczęce. Swoją drogą nasze maluchy urodzą się o takiej porze roku, że większość społeczeństwa będzie je oglądać w puchowych kombinezonach opatulonych w śpiworki, a w domu to oby było ubrane i w miarę czyste:happy:

malinova widze ze na chlopca sie szyklujesz:-D

napalilam na wozki stokke ale sa meeega drogie i chyba maz zbytnio nie pala do niego miloscia ehhh wydaje mu sie babski potem mowil ze jak taczka i on tego prowadzic nie bedzie na spacer:baffled:

szykuję się ale po wczorajszym usg mam coraz większe wątpliwości:eek:
ja bardzo bym chciała krzesło stokke to, które rośnie wraz z dzieckiem super sprawa

Dziewczyny a rozglądając się za wózkami to chcecie je kupić już teraz czy tak robicie rozeznanie?? Ja z Olusiem kupiłam dopiero po porodzie, ale teraz kupujemy drugi bo z tamtego nie byłam zadowolona. I teraz planuję kupić tak chyba pod koniec ciąży (sierpień-wrzesień). Oczywiście wcześniej rozejrzę się, pooglądam je itp, bo wiem, że pod koniec to na pewno będzie już ciężej i nie będzie mi się tak chciało, chodzi mi tylko o sam zakup.

emotion zamówiłam w sobotę wieczorem, a przyszła we wtorek. Niedzieli nie liczę, czyli 2 dni.
Ja kupilam w niedziele wiczorem, to moze tez bedzie juz juz :) 
Sie moge spodziewac dzis pewnie telefonu od mamy na jakie glupoty znowu pieniadze wydaje :D Albo jutro w Polsce jak bede to mi sie oberwie :D

mimii- ja sie tylko tak rozgladam, bo akurat jade do Polski i bede musiala zadeydowac czy tam wozek kupie i mi go ktos przywiezie, czy tutaj kupowac. Ale konkretny zakup to jak bede w Polsce kupowac to w czerwcu [wtedy tam bede ] a jak tutaj to koncem wakacjii.

ja z wozkiem zamierzam sie wstrzymac jak najdlozej w sumie to mam zgryz...sa woziole ktore baaardzo mi sie podobaja z drugiej str wiem ze moga byc niepraktyczne dla nas ciezkie i po zlozeniu wielkie:zawstydzona/y: i dwa ze mam amelki spacerowke kupiona niedawno bo stara sie rozleciala juz i do niej moge i fotelik i gondole dopiac wiec sie zastanawiam co zrobic....a ten stokke tak mi sie podoba ze dams ie za niego posiekac hihi choc pewnie znajde jeszcze z 15 innych w ktorych sie zakocham :-D

Ja też się narazie rozglądamza wózkiem, ale kupimy pod koniec ciąży.
Dziewczyny, któraś pisała o tym że Graco Symbio jej się podoba, a ja dziś byłam w Smyku i jest tam ten wózeczek w promocji za niecałe 1900zł z fotelikiem.

reklama
Ja sie zaczelam napalac juz na ten graco - i w sumie fajny ble bla ble, ale jak jechalam dzis do miast [niecale 4 minuty autem] to 3 dupy mijalam z takimi wozkami :/ [w irl mieszkam] to widocznie malo ktorej sie chcialo szukac, i wszystkjie w smyth'sie kupowaly :/// HeH. Lori a powiedz mi - bo z tego co pamietam - o ile nie poplatalam sie teraz - to ty tez w irlandii? Powiedz mi czy ty tez slyszalas o czyms takim jak dodatek na zakup wozka? Wlasnie mi ktos ostatnio na urodzinach kolegii mowil, a pierwsze co slysze :D

Do góry