reklama
i znów same cudeńka
ptyśka ten szary pajacyk jest boski no i różowiutkie pajacyki to też superaśne....... a co do różu i mojego skuszenia to ja jak będę miała córcie to mam pełne pudła gdzie znajdzie się nie jedna różowa rzecz:-) i na pewno coś dokopię

ptyśka ten szary pajacyk jest boski no i różowiutkie pajacyki to też superaśne....... a co do różu i mojego skuszenia to ja jak będę miała córcie to mam pełne pudła gdzie znajdzie się nie jedna różowa rzecz:-) i na pewno coś dokopię

ptyśka - ale cudowności, uwielbiam połączenia brązu z różem i trochę mi żal, że teraz to tylko granaty, błękity, zielenie i beże, ale .. na szczęście Majka pozwala na urozmaicenie:-)
dziewczynki, nauczcie mnie, jak wstawiać linki do stron z allegro, bo własnie kupiłam fajne koszulki z niedrapkami a nie umiem wstawić linka :-(
dziewczynki, nauczcie mnie, jak wstawiać linki do stron z allegro, bo własnie kupiłam fajne koszulki z niedrapkami a nie umiem wstawić linka :-(
Ostatnia edycja:
Musa
Fanka BB :)
ja dziś dla poprawy humoru postanowiłam posegregować ciuszki które dostałam od siostry, jestem trochę przerażona ich ilością, ale co tam lepiej więcej niż mniej ....
przed wyglądało to tak
a po tak
od 0-3 m-cy mam już wszystko i to mi poprawiło humor bardzo:-):-) no zobaczymy tylko czy uda mi się powstrzymac jak będę na zakupach.....
przed wyglądało to tak

od 0-3 m-cy mam już wszystko i to mi poprawiło humor bardzo:-):-) no zobaczymy tylko czy uda mi się powstrzymac jak będę na zakupach.....
dziewczyny słodkie te wasze ubranka, ja ostatnio kupiłam 0,5 kg na ciuchach
jeszcze o wózkach, moja koleżanka ma Teutonię Spirit i bardzo sobie chwali, dziecko też z października i w zimie się sprawdził i mała jeszcze się mieści w gondoli
a tak na marginesie Kasia Skrzynecka też ma ten wózek;-)
Zobacz załącznik 466791Zobacz załącznik 466792
Malinova ja będę mieć taki sam

reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Podziel się: