reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Petaluda - pewnie pisałaś zanim koleżnka mi się nim pochwaliła, a razmawiałam z nią jakoś na początku maja. Mamy się spotkać to obejrzę to cudo na żywo. Wygląda fajnie

Musa - moja kolekcja przy twojej to mały pikuś, jak tylko pogoda pozwoli będę szalała dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Mamuśki niezłych śliczności nakupowałyscie!
pesca - "to" z tym czadowym psiakiem to jak się dopatrzyłam ręcznik z kapturkiem?gdzie go kupiłaś? jest przesłodki

ojaa, przegapiłam waszą kolekcję! Dobrze, że Musa zwróciła uwagę na ten wspaniały ręcznik:-) Jak zawsze zakupy udane:tak:

Ja wczoraj kupiłam wanienkę na stelażu, bo trafiła mi się taka okazja, ze nie mogłam przepuścić;-) Cały komplet kosztował 30zł. Nie patrząc na kolor wanny (różowy) kupowałam od razu, na stelażu nawet pół zarysowania nie ma (nowy w sklepie od 69zł), a wanienkę zawsze mogę dokupić nową.
Zobacz załącznik 467121

Ostatnia edycja:
widzę, że machina zakupowa ruszyła :-)

malami - śliczności

musa - odwaliłaś kawał porządnej i przyjemnej roboty :-), a ubranka superkowe i sporo :-)

pesca - mi okrycie z pieskiem też wpadło w oko :-)

emotion - jak widzę te różowości i falbanki - to aż mi się buźka cieszy

Dziewczyny, ale same śliczności kupujecie! Ja też niecierpliwie czekam żeby zaszaleć troszkę :-D

Polcia - ja tez tak zrobiłam za pierwszym razem, nakupiłam ubranek, które mi sie podobały, a potem leżały w komodzie, bo przyszły upały, a ja miałam welurowe i ocieplane pajace :-(

reklama
Do góry